Trailer THE INTERVIEW: Seth Rogen Şi James Franco Încearcă Să Îl Asasineze Pe Kim Jong-Un

Acţiunea „serioasă” şi umorul deocheat, fac deliciul noului trailer cu limită de vârstă pentru The Interview, comedia de acţiune ce-i poartă pe Seth Rogen şi James Franco, direct în Coreea De Nord.

Allentto.com - Totul Despre FilmeleNoi -  Trailer cu limită de vârstă pentru comedia The Interview cu Seth Rogen şi James Franco

Cei doi actori cam neconvenţionali, împreună cu regizorul Evan Goldberg, au considerat că nu se realizează suficiente bancuri şi glume pe seama situaţiei din Coreea de Nord. Aşa că cei doi actori, interpretează rolul a doi jurnalişti pe nume Dave Skylark (James Franco) și producătorul său Aaron Rapoport (Seth Rogen), ce realizează populara emisiune de tabloid, Skylark Tonight. Când cei doi descoperă că dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, este un fan al emisiunii lor, hotărăsc să realizeze un interviu cu el, în încercarea lor disperată de a se legitima ca jurnaliști adevăraţi. În timp ce Dave și Aaron se pregătesc să călătorească la Phenian, planurile lor se schimbă atunci când nişte oficiali de la CIA îi recrutează să-l asasineze pe Kim Jong-un. În timp ce trailerele anterioare pentru The Interview, au prezentat doar puţin din ceea ce ne aşteaptă în film, această nouă prezentare video, ne atrage adânc în complot, în timp ce dezvăluie un stol de camee minunate cu Rob Lowe, Timothy Simons și Anders Holm.

Allentto.com - Totul Despre FilmeleNoi - Dave Skylark și producătorul său Aaron Rapoport aterizează în Coreea De Nord
Allentto.com - Totul Despre FilmeleNoi - James Franco într-un tanc coreean în comedia The Interview

Nu numai că filmul este incredibil de amuzant și deocheat în acelaşi timp, dar perspectiva de a o vedea pe Lizzy Caplan în rolul unui agent CIA şi modul hilar al lui Seth Rogen ascunde un dispozitiv de urmărire în … fund, sună extrem de promiţător. Filmul se lansează în decembrie, dar a devenit celebru încă din luna iunie a acestui an, când a atras atenţia diplomaţilor nord-coreeni şi a fost aspru criticat. Coreea de Nord a promis răzbunare dacă filmul este lansat pe ecrane, etichetând acest proiect hollywoodian drept „un act de terorism”. Ba chiar mai mult de atât, în luna iulie, Coreea de Nord a cerut preşedinţiei americane să interzică lansarea filmului. Totuși, lansarea comediei a fost iniţial programată pentru luna octombrie, dar premiera americană a fost amânată pentru data de 25 decembrie.

Allentto.com - Totul Despre FilmeleNoi - Poster The Interview

Cu un scenariu conceput de Seth Rogen, Evan Goldberg şi Dan Sterling, comedia The Interview, marchează continuarea colaborări regizorale dintre Seth Rogen și Evan Goldberg, după excelentul blockbuster This Is The End.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.