Două Trailere Noi Pentru DRACULA UNTOLD: Vlad Ţepeş Se Sacrifică Doar Pentru A Menține Pacea

Pentru a menţine pacea în Transilvania şi pentru a-şi proteja familia, Vlad Ţepeş, se lasă manipulat de o fiinţă bizară şi devine un monstru înfricoşător, în noul trailer internaţional pentru povestea de origine, Dracula Untold.

Trailer Nou DRACULA UNTOLD: Vlad Ţepeş Se Sacrifică Doar Pentru A Menține Pacea

Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) este Vlad Ţepeş în filmul ce spune din nou povestea de origine a celui care a devenit unul din cei mai famosi vampiri. Producţia epică regizată de Gary Shore și produsă Michael De Luca, se vrea un film de acțiune şi aventură, iar dacă tu aveai impresia că şti tot ce era de ştiut despre povestea de origine a lui Dracula, ar fi bine să te gândeşti din nou. Avem parte de o poveste răstălmăcită ce îşi are originile la noi în ţară, o legendă bizară ce a fost transformată într-o poveste fantastică. În timp ce Dracula, este oarecum învăluit în haine cu mult mai eroice decât cele cu care suntem noi obişnuiţi, filmul Dracula Untold, încearcă să ne explice originile puterilor prinţului Vlad din Transilvania, ce ulterior va deveni DRACULA, unul din cei mai renumiţi vampiri ai tuturor timpurilor.

Luke Evans în Dracula Untold

Războiul, familia și suferinţa, sunt elementele de bază ale poveștii din noul film ce încearcă să ne spună într-un mod bizar, povestea lui Vlad Ţepeş şi sacrificiul suprem pe care acesta îl face pentru a-şi salva soția și copilul. De fapt, Dracula Untold, sunt cronicile eforturilor unui tânăr prinț ce încearcă să mențină pacea cu Imperiul Otoman și se luptă pentru a menţine un echilibru între țara sa mică şi hoarda de turci ce ameninţă să invadeze Europa. În timp ce a trecut ceva timp de când nu am văzut sau auzit ceva nou despre Dracula Untold, luna octombrie se apropie rapid şi cei de la Universal par să fie porniţi să lanseze campania de promovare, începând cu acest nou trailer internațional (japonez de fapt). O mare parte din imaginile de aici, vin din ultimul promo pe care l-am văzut în luna iunie. Totuşi, trailerul internaţional, evidenţiază câteva elemente diferite ale narațiunii și anume faptul că pacea cu Mehmet, interpretat aici de Dominic Cooper, amenință să distrugă liniştea lui Vlad, acesta fiind momentul hotărâtor în sacrificiul pe care tânărul prinţ al Transilvaniei, îl face ulterior.

Poster Oficial Dracula Untold

Indiferent dacă ne place sau nu, Dracula Untold ajunge în cinematografe pe 17 Octombrie. În film mai joacă Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh, Charles Dance, Art Parkinson şi Samantha Barks.

UPDATE: Am adăugat şi un trailer lansat special pentru publicul din UK, mult mai interesant.

2 comentarii

    1. Ne pare rău să te dezamăgim 🙂 Şi în film şi în trailer, bea din acelaşi lucru: fundul rupt al unui craniu de om, pe care îl rupe cu câteva secunde înainte, creatura ciudată din peşteră. Nu există nici o diferenţă între imaginea din trailer cu cea din film.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.