tdfn_ro_jupiter_ascending_trailer

Trailer Nou JUPITER ASCENDING: Fraţii Wachowski Prezintă Mai Multă Acţiune Sci-Fi Epică

Epopeea scifi Jupiter Ascending, concepută de creatorii lui Matrix, promite că ne va lăsa cu gura căscată, iar noul trailer fantastic al viitorului film, extinde aventura personajelor cu noi imagini uluitoare, ce demonstrează că cei doi regizori se pricep la asemenea lucruri.

La începutul anului 2014, mulți dintre noi au crezut că epopeea science fiction a fraţilor Wachowski, intitulată Jupiter Ascending, va fi unul dintre cele mai tari filme ale anului. Am anticipat cu nerăbdare data de lansare ce era stabilită în vară. Totuşi, în ciuda campaniei de promovare ce se afla deja în plină desfășurare și a datei de lansare planificată pentru Iulie, lansarea ambiţioasei aventurii sci-fi a fraţilor Wachowski, a fost amânată pentru 2015. Cei de la Warner Bros au mutat lansarea filmului sci-fi până în februarie 2015. Să fie această mişcare un strigăt de ajutor sau doar o întârziere a ceea ce va deveni un film minunat? Evident că încă nu putem să ne dăm seama, dar noul trailer al filmului Jupiter Ascending, ar putea oferi un indiciu valoros.

Epopeea scifi Jupiter Ascending, cu Mila Kunis și Channing Tatum

Ca să ne reamintească de grandoarea producţiei, noul trailer, e plin cu imagini noi ce extind domeniul de aplicare al filmului și intensitatea acțiunii, chiar mai mult decât trailerele anterioare. Iar dacă acum nouă luni, spuneam că filmul Jupiter Ascending, este unul din cele mai aşteptate producţii ale anului 2014, acest trailer doar perpetuează anticiparea şi întăreşte convingerea. Fraţii Wachowski par să se fi dezlănţuit cu totul în acest sci-fi epic, iar rezultatul este un proiect super ambițios, o lume masivă plină de tehnologie ultra-avansată şi o orânduire socială, ce pare să conducă întreg universul. Explorarea unor valori culturale ce nu seamănă deloc cu cele pe care le stim noi, ar trebui să aducă filmului un grad intens de fascinaţie, mai ales pentru publicul consumator de filme science-fiction.

Mila Kunis și Channing Tatum - Jupiter Ascending

Deşi subiectul filmului pare dificil de pătruns la prima vedere, regizorii Lana şi Andy Wachowski, au demarat producţia filmului Jupiter Ascending, având în minte realizarea unui film SF cu veleităţi epopeice, ce ar trebui să facă parte dintr-o viitoare trilogie. Filmul o are în centrul complotului pe Jupiter Jones (Mila Kunis), o rusoaică proaspăt imigrată în Statele Unite ce duce o existenţă modestă spălând toalete, dar care fără să ştie, are o combinaţie genetică identică cu Regina Universului. Un fost militar pe nume Caine (Channing Tatum), ce a devenit un hibrid uman îmbunătăţit menit să devină un feroce vânător de recompense, este trimis să o urmărească pe femeia de serviciu considerată următoare moştenitoare a universului. Insă neprevăzutul, îi face pe cei doi să se îndrăgostească, tocmai atunci când Jupiter începe să înţeleagă soarta ce o aşteaptă. Ea află că semnătura ei genetică, o plasează ca următoarea în linie pentru o moștenire extraordinară, ce ar putea modifica echilibrul întregului univers.

În film mai joacă, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, James D’Arcy, Tim Pigott-Smith, și Doona Bae.
Jupiter Ascending este programat pentru lansare în 2D , 3D și IMAX 3D, pe 6 Februarie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.