tdfn.ro extraterrestrial trailer

Trailer EXTRATERRESTRIAL: Clipe De Groază Cu Vizitatori De Pe Alte Planete

Filmul ce anterior avea titlul The Visitors, în care un grup de prieteni ce pleacă într-o excursie de weekend la o cabană în pădure, se trezesc terorizaţi de vizitatori extratereştrii, se numeşte acum Extraterrestrial şi are un nou trailer plin de clipe horror.

Filmele despre extratereştri curioşi ce bagă groaza în pământeni, se împart în două categorii distincte. Există filmele despre extratereştri prietenoşi, precum Paul, ET, Kal-El etc … sau mai nou Earth To Echo, dar şi cele despre fiinţe venite de pe alte planete, care devin ostile, sau mă rog, câteodată chiar violente. Din păcate pentru personajele din filmul Extraterrestrial, ființele supranaturale cu care se confruntă se întâmplă să aparțină genului ostil. Lucru care nu ar fi teribil de surprinzător având în vedere cine trage sforile aici. Extraterrestrial, este noul film conceput de The Vicious Brothers şi ar fi un follow-up al filmului indie de groază din 2011, Grave Encounters.
Grupul de prieteni ce omoară o fiinţă de pe altă planetă în filmul Extraterrestrial
Acest film începe, desigur, cu un grup de oameni tineri şi atractivi, care se îndreptau spre o cabină, undeva într-o pădure, pentru o evadare de week-end. Aş zice eu, ideea proastă cu numărul unu. Atunci când un OZN se prăbuşeşte în apropiere, ei stabilesc că trebuie să investigheze prăbuşirea. Asta e ideea proastă cu numărul doi. Grupul de tineri, aparent dintr-o întâmplare, lichidează una dintre creaturile extraterestre. Asta e clar cea mai proastă idee. Haosul va fi ordinea de zi atunci când extratereştrii, decid să se răzbune. Deși grupul de tineri este șocat să afle că extratereştrii sunt reali și deși nici un alt personaj din film nu-i crede, un veteran din Vietnam (Michael Ironside), ne explică în mod util că guvernul ştie de existenţa extratereștrilor, încă de la incidentul Roswell.
Brittany Allen strigă cât o ţin plămânii în filmul Extraterrestrial
O să-l numim aici, un teoretician al conspiraţiei, cu excepția faptului că teoriile sale par a fi destul de corecte. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film Tribeca din acest an şi a stârnit multe comentarii pro sau contra. În timp ce Indiewire declară că filmul este „un exemplu de cum a nu se realiza un film de groază”, publicul ce a vizionat deja filmul în cadrul festivalului, a trebuit să admită că realizatorii, au avut la dispoziţie un subiect cu mult potențial. „Un exercițiu tehnic în producția de film.Este într-adevăr un film destul de puternic”, au recunoscut cei de la Stage Film.

Poster Extraterrestrial

Colin Minihan și Stuart Ortiz (The Vicious Brothers) stau în spatele regiei filmului, iar distribuţia include nume ca Brittany Allen, Freddie Stroma, Melanie Papalia, Jesse Moss și Anja Savcic. Am inclus mai jos şi primul trailer oficial al filmului, în caz că sunteţi curioşi.
Extraterrestrial, ajunge în cinematografe pe 21 noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.