Actorul CHADWICK BOSEMAN Este BLACK PANTHER: Vezi Prima Imagine Cu Costumul SuperEroului

Marvel Studios a dezvăluit unul din proiectele secrete ale fazei a treia a Universului Cinematic, filmul Black Panther, ce a primit o dată de lansare şi un actor de culoare în rolul principal.

Black Panther îşi face debutul în Captain America 3: Civil War, alături de Iron Man şi Captain America

Talentatul actor de culoare Chadwick Boseman (42, Get On Up), va juca rolul principal din viitorul proiect al celor de la Marvel, Black Panther. Chiar dacă iniţial se zvonea că Idris Elba este în discuţii pentru acest rol, e normal ca cei de la Marvel să acapareze un nou venit talentat și să-l catapulteze în stratosfera celebrităţilor. Chadwick este astfel, primul actor ce va interpreta un supererou de culoare într-un film ce îşi are originea în universul Marvel. Şi dacă Chadwick va deveni faimos cu rolul Black Panther, aşteptăm încă să vedem ce planuri au cei de la Marvel pentru viitorul film deja anunţat Căpitanul Marvel, ce în mod normal ar trebui să scoată la iveală o actriţă.

Robert Downey Jr, Chadwick Boseman şi Chris Evans la prezentarea Marvel de ieriFilmul Black Panther se va lansa în 2017Robert Downey Jr, Chadwick Boseman şi Chris Evans la prezentarea Marvel de ieri

Chadwick Boseman a semnat un contract de cinci ani cu Marvel, contract ce îl plasează pe actor şi pe personajul care acesta îl interpretează, în filmul Captain America 3: Civil War și va continua să apară în aproape toate filmele din faza a treia a Universului Cinematic Marvel. Pentru cei care nu ştiu nimic despre caracterul Black Panther, alter-egoul de culoare al supereroului este T’Challa, șeful unui trib din statul african Wakanda. Numele de „Black Panther” este de fapt un titlu ceremonial, și deși el se va alătura echipei The Avengers la un moment dat, o mare parte din povestea lui este dedicată protejării poporului său. Singura conexiune ale lui Black Panther cu universul Marvel de până acum, este cuvântul Wakanda care este vizibil pe harta lui Nick Fury în Iron Man 2 și scutul lui Captain America, care este fabricat din vibranium.

Concept Marvel pentru armura lui Black Panther

Având în vedere că filmul nu va ajunge în cinematografe decât prin noiembrie 2017, sunt sigur că alte detalii vor fi destul de limitate pentru o vreme, dar mă bucur că cei de la Marvel, merg mai departe cu povestea primului supererou de culoare. Black Panther îşi va face debutul în producţia Captain America 3: Civil War, prin luna Mai 2016, alături de Iron Man şi Captain America. Totuşi, filmul ce va spune povestea adevărată a lui Black Panther, are stabilită data de lansare pentru 3 Noiembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.