DWAYNE JOHNSON Va Fi Un Salvamar La Bustul Gol În Viitorul Film BAYWATCH

Carismaticul Dwayne Johnson, a postat o imagine relevatoare despre rolul principal primit în viitorul film Baywatch, o adaptare a celebrului serial din anii ’90, unde îl vom vedea pe actor la bustul gol.

Charismaticul Dwayne Johnson va apărea în viitorul film Baywatch


Dwayne Johnson a fost pe bună dreptate etichetat „steroizii francizelor” pentru abilitatea sa de a revitaliza producţii ca The Fast And Furious, GI Joe, și chiar Journey To The Center Of The Earth cu prezența sa carismatică și prezenţa sa incredibilă pe ecrane. Acest lucru va fi supus unui test măreţ aş spune eu, deoarece actorul este atașat noului proiect ce încearcă să revitalizeze filmul Baywatch pentru cei de la Paramount Pictures. Mai mult decât atât, echipa de scenarişti Sean Anders și John Morris au ajuns la bordul proiectului şi se pare că vor regiza filmul după ce şi-au făcut debutul regizoral cu viitoarea comedie Horrible Bosses 2.

Dwayne Johnson

Cei de la Paramount, înaintează destul de repede cu acest proiect, prin angajarea lui Justin Malen pentru a face o rescriere a scenariului ce va fi o adaptare a serialului de televiziune din ani ’90, despre viaţa de salvamar. De fapt, cred ideea de al vedea pe Dwayne Johnson la bustul gol într-un film Baywatch, nici nu pare chiar aşa de rea. El s-a dovedit a avea o prezenţă de spirit incredibilă în multe comedii, cum ar fi Pain And Gain sau The Other Guys, și nimeni nu poate nega faptul că tipul, are ce arăta atunci când este dezbrăcat la bustul gol. În plus, el este deja un megastar de acțiune, deci, dacă Paramount vrea să transforme asta într-o franciză, Johnson ar putea ajunge cu ușurință, noul star al unei francize Baywatch.

Dwayne "The Rock" Johnson la antrenamente

Cel mai recent film al actorului, Hercules, nu a reușit să facă mare vâlvă la boxoffice, dar mulţi din fanii său, privesc cu speranţă spre Fast & Furious 7 și filmul San Andreas, dar mai ales spre debutul său în filmele cu supereroi cu rolul ce i-a fost oferit de Warner Bos: Shazam. Este încă neclar cât de curând vor începe filmările pentru Baywatch, dar cei de la Paramount, pare să fi adus împreună o echipă destul de solidă şi presupunând că toată lumea este de acord cu scenariul conceput de Malen, e posibil ca acest lucru să se întâmple cât de curând.

Zvonurile sunt adevărate, facem filmul #BAYWATCH - a declarat Dwayne Johnson

Iar ca să fim siguri că totul este oficial, actorul a confirmat ştirea pe contul său de Instagram, publicând o imagine revelatoare (vezi mai sus).
„Zvonurile sunt adevărate, facem filmul #BAYWATCH. Îndrăzneţ, provocator şi, să sperăm, nemaipomenit de amuzant”, a scris Dwayne Johnson alături de imagine.
Serialul original Baywatch, a rulat pe tv între anii 1989 şi 2001, iar din distribuţie lui au făcut parte David Hasselhoff, Jeremy Jackson, Richard Jaeckel, Michael Newman şi Pamela Anderson.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.