FAMILIA BUNDY Va Ajunge Din Nou Pe Micul Ecran Într-un Serial Spinoff

Cei de la Sony Pictures TV, lucrează intens la un spinoff al serialului celebru Married With Children (Familia Bundy), a cărui poveste se va învârti în jurul fiului penibil Bud Bundy (Dave Faustino).

Serialul Familia Bundy, Ajunge Din Nou Pe Micul Ecran

Probabil ar fi bine să subliniez faptul că proiectul este încă în curs de dezvoltare şi deocamdată nu se ştie cât va dura toată munca. Nu există încă nici o rețea de televiziune care să fie interesată de acest spinoff, ba mai mult, nu există nici scenarişti sau producători care să fi fost ataşaţi proiectului. Este încă neclar ce actori vor apărea în noul serial, în afară de Faustino, care îşi va relua rolul din Familia Bundy. Singurul lucru care ar fi în favoarea noului show-ului este faptul că nostalgia anilor ’80-’90, este foarte cerută pe micul ecran, chiar şi în zilele noastre.

Famila Bundy, reunită la ceremonia de pe Walk Of Fame a stelei lui Katey Sagal

Familia Bundy a fost unul din primele seriale originale și un hit definit pentru cei de la Fox. Serialul a fost difuzat pe un timp record de 11 sezoane, din 1987 până în 1997, iar rețeaua de televiziune, a redifuzat episodul pilot în 2012, ca parte a festivităților de aniversare a 25 de ani, și o mare parte din distribuţia serialului s-a reunit recent, pentru ceremonia de pe Walk Of Fame a stelei lui Katey Sagal (Peggy Bundy). Membrii distribuției, și-au menținut o carieră în televiziune și chiar şi în filme de succes.

Famila Bundy

Katey Sagal a avut un rol de lungă durată în Futurama, iar acum este gata să preia un rol principal în Sons Of Anarchy. Ed O’Neill devine frecvent un nominalizat la premiile Emmy, pentru munca sa la serialul popular Modern Family, iar Christina Applegate (Kelly Bundy), a avut roluri principale în multe seriale precum Samantha Who?, Up All Night, sau apariţii în seriale faimoase precum Friends. Ea a jucat şi în câteva comedii recente, precum Hall Pass, sau mai recent, în Anchorman 2.

Poster Married With Children

În schimb, Dave Faustino (Bud Bundy), a fost oarecum mai puțin vizibil decât foștii săi colegi, dar a lucrat în televiziune în mod constant. În ultimul timp, el a lucrat foarte mult cu vocea, inclusiv cu un rol major în animaţia celor de la Nickelodeon, The Legend Of Korra, dar şi-a făcut apariţia şi într-un episod al serialului Modern Family.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.