TAK3N: În Primul Trailer Oficial, LIAM NEESON Este Furios, Acuzat De Crimă Şi Pus Pe Fugă

Liam Neeson duce acţiunea la un alt nivel în primul trailer oficial pentru Take3n, al treilea film de acţiune al francizei, în care fostul agent Bryan Mills, este furios şi pornit să-şi facă dreptate singur, după ce este acuzat de crimă.

Primul trailer pentru filmul de acţiune TAK3N (Taken 3)

Liam Neeson revine la rolul ex-agentului cu abilităţi speciale Bryan Mills, a cărei reconciliere cu fosta sa soție, este tragic întreruptă atunci când ea este ucisă cu brutalitate. Consumat de furie, și acuzat de crimă, Bryan, este pus pe fugă şi încearcă să se sustragă urmăririi neobosite a celor de la CIA, FBI și Poliție. Pentru ultima dată, Bryan Mills trebuie să-şi folosească din nou setul special de abilităţi şi stilul său unic de a-şi face dreptate, pentru a da de urma adevăraţilor criminali şi încercarea disperată de a proteja singurul lucru care contează acum pentru el: fiica lui. Salvarea fiicei din mâinile traficanților de persoane și mai apoi răzbunarea împotriva mafioților albanezi, par lucruri mărunte pentru Liam Neeson.

Famke Janssen în Tak3n (Taken 3)

Mai ales că în primul trailer pentru Tak3n, personajul sau are de înfruntat o situație mult mai gravă. Cu o nuanţă mai închisă şi un ton mai grav decât ne-am așteptat, filmul cu numărul trei al francizei, o aducă înapoi şi pe Famke Janssen, doar pentru câteva secvenţe, deoarece, caracterul lui Liam Neeson, este de fapt acuzat că şi-a omorât soţia. Deși Liam Neeson şi-a construit statutul actual de star al filmelor de acțiune, după succesul thriller-ului Taken din 2008, actorul a fost sceptic cu privire la revenirea sa la un alt film al francizei. Cu toate acestea, filmul Taken 2, a băgat în buzunarele celor de la studio, aproape 375 de milioane de dolari în întreaga lume, asta însemnând destul de mult față de bugetul modest de 45 milioane de dolari al filmului, astfel determinând producătorii, să se gândească la perspectiva următorului film.

Liam Neeson (Bryan Mills) în Tak3n (Taken 3)

După ce şi-a negociat revenirea în Taken 3, pentru enorma sumă de 20 milioane dolari, Liam Neeson, pare să fie mai mult decât confortabil în pielea personajului Bryan Mills.
În Tak3n, mai joacă Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker și Jonny Weston. Aceasta ar trebui să fie producţia ce încheie trilogia de acţiune Taken, dar dacă Tak3n îşi continuă tendința și câștigă mai mult decât filmele predecesoare, este greu de crezut că studioul va scoate din priză franciza.

Poster Tak3n (Taken 3)

Chiar dacă în filmul cu numărul trei al francizei, nu este nimeni răpit şi în ciuda faptului că astăzi vedem primul trailer oficial, Tak3n (Taken 3), ajunge în cinematografe, de abia pe 8 Ianuarie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.