Primul Trailer Pentru Drama AMERICAN SNIPER: Cel Mai Letal Lunetist Este BRADLEY COOPER

Inspirat din fapte reale, noul film al legendarului regizor Clint Eastwood, intitulat American Sniper, spune povestea faimosului lunetist Chris Kyle, interpretat fabulos în primul trailer al filmului, de Bradely Cooper.

Bazat pe o poveste adevărată, filmul îl are pe câştigătorul unui Oscar, actorul Bradley Cooper, în rolul lui Chris Kyle, omul care şi-a servit ţara în patru misiuni în Irak și a devenit rapid cea mai letală armă din istoria militară a Statelor Unite ale Americii. În timp ce Chris Kyle personifică cu adevărat crezul SEAL a „nu lăsa nici un om în urmă”, reputația sa trece dincolo de liniile inamice, făcându-l o ţintă pentru insurgența. Totuşi, întoarcerea sa acasă, provoacă o luptă şi mai cruntă, el străduindu-se să fie un soț bun și tată, în timp ce memoria clipelor de groază din război, îl bântuie neîncetat.

Bradley Cooper este Chris Kyle în drama American Sniper
Bradley Cooper şi Sienna Miller în drama American Sniper

În timp ce cea mai mare parte a interesului meu pentru acest film, a scăzut puţin atunci când Clint Eastwood l-a înlocuit la cârma regiei pe Steven Spielberg, trebuie să recunosc că acest trailer are un puternic impact emoţional şi arată destul de impresionant. El surprinde esența rolului lui Kyle în armată, dar şi contextul personal în care fantomele războiului stârnesc viața liniştită de familie. Bradley Cooper a fost pasionat de acest proiect de foarte mulţi ani şi asta se vede pe genericul filmului, el fiind unul din producătorii producţiei, aşa că poate vom vedea şi o interpretare de zile mari.

American Sniper Poster

În film mai joacă, de asemenea, Sienna Miller, Jake McDorman, Luke Grimes, Navid Negahban, și Keir O’Donnell.
American Sniper ajunge în cinematografe pe 25 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.