ROBERT DOWNEY JR. Confirmă Revenirea Sa În IRON MAN 4 Şi SHERLOCK HOLMES 3

Imediat după Iron Man 3, Robert Downey Jr. a negat orice implicare viitoare în franciza Iron Man, dar în ciuda zvonurilor negative, iată că actorul a confirmat implicarea sa în Iron Man 4 cât şi în Sherlock Holmes 3.

Robert Downey Jr. Revene În Iron Man 4 Şi Sherlock Holmes 3

Deşi după succesul incontestabil al celor de la Marvel cu producţia Iron Man 3, actorul Robert Downey Jr., a negat că este implicat în prelungirea francizei, iar după ce şi-a prelungit colaborarea cu cei de la Marvel prin apariţia sa în mega succesul de anul viitor The Avengers: Age Of Ultron şi continuarea sa The Avengers 3, se pare că revenirea în cea de-a patra parte a francizei Iron Man, este acum o certitudine. Şi cum ar fi putut fi altfel, mai ales că implicarea lui Iron Man în franciza The Avengers este una contractuală. Actorul a dezvăluit în ultima ediţie a emisiunii The Ellen DeGeneres Show, nu numai că vom vedea un film Iron Man 4, dar că că el nu va lipsi din filmul plănuit de Marvel.

Robert Downey Jr. În Iron Man 3

„Știu că sunt pe cale să fie realizate o grămadă de filme sub egida Marvel. Eu sunt acum în mijlocul negocierilor pentru apariția într-unul”, a spus actorul. Gazda emisiunii a insistat să primească un răspuns clar în privinţa viitorului film Iron Man 4, iar a răspuns răspicat: „Ok, răspunsul este Da”.
În timp ce actorul se afla în turneul de promovare al viitorului său film, drama The Judge, el a răspuns la o serie de întrebări pentru cei de la Reddit.com, un interviu interesant intitulat Ask Me Anything (AMA), din care cu toţii aflăm că Robert Downey Jr. va reveni şi în Sherlock Holmes 3. Cel de-al treilea film Sherlock Holmes, ce îl va avea ca regizor tot pe Guy Ritchie, are un subiect conceput scenaristul Drew Pearce, cel care a scris povestea şi pentru Iron Man 3.

Poster exclusiv Iron Man 3

-„Proiectul se află deja în lucru şi se doreşte a fi cel mai bun din serie”, a mai menţionat actorul.
Totuşi, rămâne ca cei de la Marvel Studios să confirme că Iron Man 4 este pe lista viitoarelor filme, dar este posibil ca acest lucru să se schimbe cât de curând. Cu siguranță o ştire ce o aşteptăm cu nerăbdare, așa că nu ne rămâne decât să îl credem pe actor pe cuvânt şi să îl urmărim în clipul de mai jos, la apariția sa din emisiunea lui Ellen.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.