Sony Lucrează La Un Nou Film De Acţiune Despre ROBIN HOOD

Cei de la Sony, au achiziţionat un nou concept pentru clasica poveste a personajului Robin Hood, ce ar putea duce la realizarea unei multi-francize cu filme despre fiecare personaj în parte.

O nouă producţie Robin Hood cu buget mare este plănuită de Sony

Personajul Robin Hood, nu va muri niciodată, cel puţin nu la studiourile de filme pentru care conceptul unui caracter faimos şi lipsit de taxe, devine o afacere. Mai sus îl vezi pe Russell Crowe în rolul lui Robin Hood din filmul cu acelaşi titlul al regizorului Ridley Scott din 2010. Dar în ciuda faptului că filmul este destul de recent şi că anul trecut, cei de la Dreamworks si Warner Bros, lucrau la un proiect similar, o nouă producţie cu buget mare este deja plănuită de către cei de la Sony. Nu se ştiu prea multe detalii despre viitorul proiect, decât că este descris, deocamdată, ca fiind stabilit „în lumea lui Robin Hood.” Totuşi, ştim că Cory Goodman și Jeremy Lott, şi-au vândut conceptul original şi un scenariu terminat, celor de la Sony, pentru o sumă cu șapte cifre. Nu este un moment rău pentru revenirea pe ecrane a vechiul personaj, mai ales că versiunea lui Ridley Scott, s-a comportat destul de mediocru la boxoffice.

Parodia Robin Hood: Men in Tights (1993)

Detaliile oferite de diferite site-uri de specialitate spun că noul film, va fi de fapt „o re-imaginare a poveştii clasice a lui Robin Hood.” Ţinând cont de acest aspect, oare nu este tot ce ţine de Hollywood o re imaginare în zilele acestea?! Cei de la THR, spun că toate personajele clasice pe care le ştim din povestea lui Robin Hood, le vom vedea într-o lumină nouă, iar metoda lor de introducere, va fi cu totul diferită. Dar, ţinând cont că suma plătită de studio pentru scenariul şi conceput viitorului film, este destul de mare, ar trebui să reflecte ambițiile care stau la baza acestui proiect. De fapt, se zvoneşte că conceptul original al celor doi scenarişti, ar putea duce la o serie întreagă de filme ce să prezinte diferite personaje din universul Robin Hood. Este exact ceea ce Warner Bros încearcă să facă cu filmul King Arthur, așa cum mai toată lumea din industria cinema, a fost influențata de succesul celor de la Marvel și megahitul The Avengers, alături de absolut toate produsele cinema sau tv derivate din acel univers.

Russell Crowe în Robin Hood (2010)

Oare cum ar fi să vedem o serie de filme ce vor pune accentul pe povestea unor personaje cum ar fi Little John, Friar Tuck, Marion Loxley sau Will Scarlett?! Tu ce crezi, a venit vremea unor filme ce să dezvăluie poveştile acestor personaje, sau este universul acestor poveşti clasice de neglijat, în contextul filmelor cu supereroi din zilele noastre.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.