STAR WARS: EPISODUL VII: Imaginile Concept Scăpate Pe Internet Dezvăluie O Poveste Interesantă

În timp ce lumea întreagă aşteaptă să vadă frânturi din viitorul film Star Wars: Episode VII, nişte imagini concept scăpate pe internet, ajung să dezvăluie o bună bucată din povestea filmului, ce o va implica pe fiica lui Han Solo şi Leia.

STAR WARS: EPISODUL VII - Imagini Concept Ajunse Pe Internet

Atenție: Acest articol conține artă conceptuală pentru mult-aşteptatul film Star Wars Episode VII, imagini ce ar putea dezvăluii un element principal al poveştii. Dacă nu vrei să afli nimic despre filmul Star Wars: Episode VII, te sfătuim să te opreşti din citit, aici.
Ştiu concret că multe site-uri NU vor să posteze acest gen de imagini, cu toate acestea, în interesul cititorilor … errr … de fapt, pe cine păcălesc eu? Un fan înrăit ca mine, care adoră universul Star Wars, aşteaptă cu nerăbdare să vadă orice bucăţică de concept realizată pentru următoarea aventură din cea mai populară franciză a tuturor timpurilor, iar faptul că informaţiile sunt aşa de puţine, mă scoate din sărite, câteodată. De abia aştept să văd viziunea lui J.J. Abrams, mai ales că de data aceasta, nu va fi în spatele regiei sau a scenariului, creatorul lui Star Wars: George Lucas. Sunt sigur că mulţi dintre voi, gândiţi la fel, iar dacă ai de gând să te uiţi la aceste imagini, trebuie să şti că există şi unele dezvăluiri ce ar putea să atingă unele părţi ale subiectului din film. Totuşi, dacă încă citeşti aceste rânduri, înseamnă că vrei să le vezi, așa că, aveţi mai jos, o grămadă de imagini din noul film, imagini concepute de un artist grafic ce lucrează la Star Wars: Episode VII, sau, probabil, a lucrat, după ce J.J. Abrams l-a strâns de gât … cu puterea forţei.

Lost Lightsaber
Dark Knight vs Daisy Ridley
Dark Knight vs Daisy Ridley
Dark Knight
Dark Knight
Temple - Dark Side vs Light Side

Avertisment: SPOILERS
În primul rând, sunt imaginile cu un personaj ce aparent se numeşte The Dark Knight și un altul numit Robber Grave. Există o mulțime de similitudini aici, dar nu avem încă nici o idee dacă acestea sunt aceleași caractere sau personaje diferite. Din moment ce se pare că cele două personaje au mâna dreaptă cibernetică, similară cu mâna pe care Luke Skywalker a primit-o, zvonurile spun că însuşi fiul lui Darth Vader, va trece de partea întunecată. Ceea ce nu ar fi o ipoteză atât de ciudată.
Imaginile de mai sus ne dezvăluie că actriţa Daisy Ridley, va fi unul din protagonişti principali din Star Wars: Episode VII. Iar în timp ce acest lucru nu este o confirmare clară, e destul de evident că Ridley, joacă rolul fiicei lui Han și Leia. Ea se ascunde în haine de traficant pe Tatooine, exact aşa cum Obi-Wan Kenobi, l-a ascuns pe unchiul său şi pe mama sa.

AT-AT Smuggler Base
AT-AT Smuggler Base
AT-AT Smuggler Base
Tatooine: Millenium Falcon
Mos Eisley
Tatooine Smuggler Ship
Tatooine Smuggler Ship
Tatooine Smuggler Ship
Tie-Fighter Down - Tatooine
Tatooine

Se pare că anii de lupte spațiale, au transformat planeta Tatooine, într-un cimitir de fiare vechi, cu nave spațiale complet distruse, crucişătoare imperiale prăbuşite şi chiar X-Wing-uri făcute praf. Ca să nu mai spun de cunoscutele nave imperiale de atac TIE-Fighter, dar şi o bază a mercenarilor, ce este efectiv construită în interiorul unui Walker Imperial (AT-AT). Zvonuri anterioare spuneau că personajul lui Daisy Ridley, este unul bun, un Jedi sub acoperire ce încearcă să îl găsească pe unchiul ei dispărut de multă vreme (hint: începe cu Lu şi se termină cu kE).

Bază Imperială
Bază Rebelă
Templul Massassi
Templul Massassi
Templul Massassi
Stormtrooper

Această aventură, o va purta pe fica lui Han şi Leia, până pe Yavin 4, în aşa zisul Templul Massassi. Fanii Universului Extins, ar trebui să știe că Templul de pe Yavin 4, servește în cele din urmă ca sediu pentru Noul Ordin Jedi, asta nu înainte ca efectele persistente ale părții întunecate, să-i dea tinerei Jedi, o luptă ce-i va defini viitorul. Potrivit comparațiilor de pe imaginile de mai sus, se pare că templul este în prezent baza de operaţiuni a unui pirat. Nu ştim sigur dacă aceste imagini sunt 100% reale, sau dacă ele fac parte dintr-o diversiune pe care J.J. Abrams a scornit-o pentru a ne distrage atenţia de la adevăratul subiect al filmului. Oricum ar fi, ele arăta al naibii de bine. Iar spre final, imaginea ce vorbeşte de la sine, o imagine grăitoare ce ar putea liniştită să candideze pentru posterul  Star Wars: Episode VII:

Casca arsă a lui Darth Vader

Deocamdată, atât, alături de mii de mulţumiri celor de la nerdist.com, pentru dezvăluiri. Totuşi, numărătoarea inversă pentru mult-aşteptata producţie Star Wars: Episode VII, continuă până pe 18 Decembrie 2015, atunci când filmul va ajunge în cinematografe.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.