TERMINATOR: GENISYS – Primele Imagini Oficiale Cu Emilia Clarke, Jai Courtney Şi Jason Clarke

Filmul cu numărul cinci al francizei TERMINATOR intitulat Genisys, vrea să reinventeze povestea binecunoscută şi spre bucuria fanilor, lansează astăzi primele imagini oficiale cu Sarah Connor, Kyle Reese şi John Connor.

Sarah Connor şi Kyle Reese în primele imagini oficiale din TERMINATOR: GENISYS

În 2015, franciza Terminator va încerca să se reinventeze după aproape 30 de ani de la start, cu viitoarea producţie intitulată Terminator: Genisys, film ce a fost mult timp speculat că va avea o cronologie resetată cu implicarea unor călătorii în timp. Astăzi, avem parte de câteva imagini noi în care putem să vedem mai multe personaje cheie din film, jucate acum de actori diferiţi decât în încercarea anterioară de reboot a francizei, precum și unele detalii concrete despre cum începe povestea din Genisys. Veterana franciză Terminator, avea nevoie de o repornire, mai ales dacă intenționează să rămână pe piaţa tot mai competitivă a cinematografiei.

Jason Clarke (Dawn Of The Planet Of The Apes) şi Matt Smith (Doctor Who) în Terminator: Genisys

Personal, aș fi preferat să nu ne întoarcem la poveşti ce implică călătoriile în timp, şi nici să revenim la poveşti ce seamănă izbitor cu unele anterioare. Dar, lucrurile stau aşa cum stau şi chiar dacă în sinea mea nu am fost de acord cu ultimul Terminator, regizat de un tip ce îşi spune McG, iată că următorul film al francizei mă face din nou să fiu sceptic. Dar, sunt conştient că aici e vorba de profituri, exact aşa cu cei de la Entertainment Weekly subliniază în noile imagini, Terminator: Genisys, încearcă să salveze o franciză de miliarde de dolari. Evident, franciza Terminator se pregăteşte de multă vreme să fie relansată. Terminator: Genisys, va debuta în cinematografe pe 26 iunie 2015 şi deşi un sinopsis oficial al filmului nu a fost dezvăluit încă, unul dintre producătorii filmului, a adus unele detalii surprinzătoare ce fac referire la personajul Sarah Connor, interpretat de Emilia Clarke. Publicaţia Entertainment Weekly, a afişat interviul în ultimul număr al revistei, odată cu două imagini surprinzătoare din Terminator: Genisys.

Acţiune cu Sarah Connor (Emilia Clarke) în Terminator: Genisys
Matt Smith, Jason Clarke, Emilia Clarke şi Jai Courtney în Terminator: Genisys

În articol se menţionează că în această nouă franciză, personajul Sarah Connor, va apărea drept o orfană ce va fi crescută de personajul lui Arnold Schwarzenegger, care este desigur, un Terminator. Din câte spune publicaţia, citând unul din producătorii filmului, Sarah Connor, rămâne orfană la vârsta de nouă ani şi îşi petrece aproape întreaga viaţă sub protecţia Terminatorului, – un T-800 mai în vârstă căruia ea îi spune Pops – programat mai degrabă să protejeze, decât să ucidă. Ca rezultat, Sarah Connor stă destul de prost la capitolul abilităţi sociale, însă va fi o expertă a armelor de foc:
-„De când avea nouă ani, i s-a spus tot ceea ce urma să se întâmple. Însă Sarah respinge complet acest destin. Şi spune că nu asta îşi doreşte. Decizia ei este cea care va schimba direcţia poveştii”, punctează producătorul David Ellison, intervievat de Entertainment Weekly.

Emilia Clarke (Game Of Thrones) şi Jai Courtney (A Good Day To Die Hard) în Terminator: Genisys

Terminator: Genisys, ajunge la cinema de prin 26 Iunie 2016, este regizat de Alan Taylor (Thor: The Dark World), iar distribuţia filmului include nume ca Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, Dayo Okeniyi, Courtney B. Vance, Matt Smith, Byung-hun Lee şi J.K. Simmons.
Fără prea multe detalii, cei de la Paramount, au anunţat recent că lucrează deja şi la continuările pentru Terminator: Genisys, filme ce vor fi lansate în 2017, respectiv 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.