THE PENGUINS OF MADAGASCAR: Vezi Cinci Minute Din Film Şi Află Cum S-au Cunoscut Pinguinii

Află cum a luat naştere cea mai amuzantă echipă de spionaj din lume şi descoperă secretele pinguinilor ce formează cea mai tare gaşca de spioni, din noul clip de 5 minute pentru The Penguins OF Madagascar.

Află cum s-au cunoscut Pinguinii Din Madagascar din clipul extins de cinci minute

Omul care a regizat animaţia Madagascar 3: Europe Most Wanted, Eric Darnell și Simon J. Smith (Bee Movie), ne vor aduce pe marele ecran filmul animat ce prezintă echipa de pinguini din celebra franciză Madagascar, ce au furat lumina reflectoarelor şi conduc acum propriul lor film. Într-o aventură super amuzantă, DreamWorks Animation a lansat un nou clip pentru Pinguinii Din Madagascar, preview de cinci minute ce ne poartă direct la începutul filmului animat. După ce aflăm că pinguinii super-spioni, nu s-au născut, ci au eclozat, noul clip al filmului animat, ne dezvăluie puţin din începuturile celebrei colaborări dintre iscusiţii pinguini, ce va deveni foarte faimoasă şi adorată în aventurile lor ulterioare din franciza Madagascar.

Pinguinii Din MadagascarSkipper, Kowalski, Rico și Private

Deși, la prima vedere, această animaţie poate părea o modalitate puţin mai ușoară de a extinde seria de aventuri din Madagascar, acest clip nou extins, ne demonstrează de fapt că amuzanţii pinguini, meritau un film complet, ce se pare că este surprinzător de fermecător și foarte amuzant. Descoperă secretele distractivilor și misterioşilor pinguini, în timp ce aventurile lor ne poartă în jurul lumii, într-o misiune de spionaj globală. Echipa fantastică, Skipper, Kowalski, Rico și Private, trebuie să-și unească forțele cu o organizaţie mondială spion, condusă de agentul Clasificate, pentru a-l opri pe mizerabilul personaj negativ, Dr. Octavius Brine, interpretat de John Malkovich, care vrea cu orice preţ, să preia lumea întreagă.

Poster The Penguins Of Madagascar

Filmul mai beneficiază de vocile unor actori că Andy Richter, Tom McGrath, Chris Miller, Ken Jeong, Annet Mahendru și Peter Stormare.
Animaţia Pinguinii Din Madagascar ajunge în cinematografe pe 26 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.