TOMORROWLAND: Primul Trailer Pentru Ambiţiosul Sci-Fi Cu GEORGE CLOONEY

Primul trailer al misteriosului proiect sci-fi intitulat Tomorrowland, regizat de Brad Bird, ne tachinează cu secretele unui loc enigmatic plasat undeva în spațiu și în timp, chiar dacă subiectul filmului rămâne încă învăluit în ceaţă.

În ciuda faptului că astăzi vedem primul teaser trailer al filmului regizat de Brad Bird (Mission Impossible, The Incredibles), nu suntem complet lămuriţi de complotul real al filmului. Totuşi, producţia misterioasă, rămâne unul din cele mai aşteptate proiecte science-fiction de anul viitor.  „Imaginați-vă un loc în care nimic nu este imposibil”, spune George Clooney în primul teaser trailer al misteriosului film sci-fi, despre care nu prea ştiam până astăzi, prea multe lucruri. Scenariul filmului sci-fi intitulat Tomorrowland, este conceput chiar de carte regizorul Brad Bird (Mission Impossible: Ghost Protocol, The Incredibles) și cel care a scris controversatele episoade ale serialului Lost, Damon Lindelof.

George Clooney şi Britt Robertson în filmul sci-fi TomorrowlandTomorrowland

Ambiţioasa producţie îl are într-unul din rolurile principale pe nimeni altul decât George Clooney, iar subiectul principal se învârte în jurul unei adolescente, interpretată de Britt Robertson. Împreună cu un băiat genial, fost inventator, consumat de dezamăgirile personale, ea se lansează într-o misiune plină de pericole, pentru a descoperi secretele unui loc enigmatic, plasat undeva în timp și în spațiu, un loc ce există doar în memoria lor colectivă şi care este cunoscut ca şi „Tomorrowland.” Desigur, primele imagini din film, vin sub forma unui teaser trailer, iar aşa cum era de aşteptat, clipul ne oferă şansa de a vedea cât misterios este scenariul filmului, ce sugerează multe posibilități, fără a dezvălui prea multe din complot. Iar dacă până acum nu aveam prea multe informaţii despre acest film, sunt destul de entuziasmat de subiectul lui şi în egală măsură, mă bucur că acest teaser sugerează ceva minunat.

Poster Tomorrowland

În film mai joacă Hugh Laurie, Tim McGraw, și Kathryn Hahn.
Tomorrowland ajunge în cinematografe pe 22 Mai, 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.