Trailer Epic Extins Pentru MegaFilmul EXODUS: GODS AND KINGS: Christian Bale Este Alesul

Povestea marelui exod şi a celor doi fraţi vitregi ce vor purta o luptă epică pentru putere, este redată magnific de regizorul Ridley Scott în noul său film Exodus: Gods And Kings, iar noul trailer extins, prezintă extraordinara peliculă ce arată ca un festin de efecte vizuale şi cadre fantastice.

Trailer Extins Pentru MegaFilmul EXODUS: GODS AND KINGS

Cu megaproducţia Exodul: Gods And Kings, regizorul Ridley Scott (Gladiator), încerca să spună din nou povestea biblică a lui Moise, omul ce eliberează israeliți din sclavia egipteană, o poveste care a fost repovestită cinematic, cu ocazia fiecărei sărbători de Paști, începând cu filmul din 1956, Cele Zece Porunci. Până în acest moment, toată lumea ar trebui să ştie povestea celui mai mare exod din istoria umanităţii. Nimeni nu contestă că regizorul Ridley Scott, ştie să realizeze filme gigant, megaproducţii ce necesită multă coordonare. A dovedit asta în nenumărate rânduri. Iar pe lângă această imensă responsabilitate, imaginea realizată cu fineţe şi cadrele fantastice pe care le prezintă Ridley Scott, ar putea să-i aducă din nou, multă apreciere.

Christian Bale în EXODUS: GODS AND KINGS
Joel Edgerton în EXODUS: GODS AND KINGS

Așa cum te-ai aștepta de la un film regizat de Ridley Scott, Exodus: Gods And Kings este o plăcere nevinovată, un deliciu vizual ce încântă privirea. Cel puțin dacă puteți puteţi sări peste câteva chestii ciudate cum ar fi faptul că toate figurile importante egiptene, sunt albe. Imaginea lui Ridley are priveliști minunate, orașe antice ce te lasă cu gura căscată, secvențe de luptă epice dar și cele şapte plăgi şi o tonă de efecte speciale dramatice. Regizat de Ridley Scott, după un scenariu conceput de Steven Zaillian, filmul Exodus: Gods And Kings, relatează marea aventură a lui Moise, interpretat de Christian Bale și a fratelui său vitreg, Faraonul Ramses, interpretat aici de Joel Edgerton, episod biblic în timpul căruia Moise, eliberează 600.000 de sclavi, pe care i-a condus apoi prin deșert, pentru a scăpa de sclavia din Egipt, dar şi de cele 10 plăgi mortale. De-a lungul marelui exod, el a despărțit Marea Roșie și a scos la iveală cele Zece Porunci.


Poster Exodus: Gods and Kings

Poster Exodus: Gods and Kings - Joel Edgerton

Cu actori ca Ben Kingsley, Aaron Paul, Sigourney Weaver și John Turturro, filmul are cu siguranță o distribuţie de sprijin solidă, iar ţinând cont că ultima dată când Ridley Scott a regizat o epopee istorică (Împărăția Cerurilor), rezultatul a fost excelent, sperăm că nici de data asta nu ne va dezamăgi.
Exodus: Gods And Kings, are programată prima proiecţie pentru data de 12 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.