Trailer Pentru Comedia HOME SWEET HELL: KATHERINE HEIGL Este O Soţie Criminală

Trailerul cu limită de vârstă pentru tragi-comedia regizorului Anthony Burns, intitulată Home Sweet Hell, prezintă o situaţie sumbră, dar şi hilară, ce îţi va schimba percepţia despre familia perfectă.

Katherine Heigl: O soţie criminală în comedia Home Sweet Hell

Katherine Heigl, Patrick Wilson, Jordana Brewster, Kevin McKidd şi James Belushi, sunt doar câteva din numele faimoase din distributia filmului ce va încerca să ne descreţească frunţile în acest proiect interesant, care încă nu are stabilită exact, data de lansare. În acestă comedie întunecată şi în acelaşi timp sexy, Don Champagne (Patrick Wilson), are o casă superbă, nişte copii frumoși, o afacere de succes și … o soție delirantă şi foarte dominatoare, interpretată de Katherine Heigl.

Seducătoarea Jordana Brewster în comedia Home Sweet HellKatherine Heigl: Soţia criminală în lenjerie intimă

Atunci când ea află că soţul ei a avut o aventură cu seducătoare Dusty (Jordana Brewster), nimic nu o poate opri pe impunătoarea soţie din a menține ordinea în familia ei. Totuşi, haosul începe să se înfiltreze în lumea familiei perfecte și ameninţă să distrugă tot ceea ce ea are mai drag pe această lume. Şi pentru a-ţi da seama că această tragi-comedie cu umor negru, nu este pentru toată lumea, trebuie doar să vezi trailerul cu limită de vârstă de mai jos, care este oarecum drăguț dar nu atât de drăguţ încât să fie văzut de copii sensibili.

Poster Home Sweet Hell

Home Sweet Hell, nu are încă stabilită o dată de lansare, dar mai mult decât probabil, va ajunge în cinematografe în primăvara anului viitor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.