JASON STATHAM Revine În THE MECHANIC 2 Alături De Jessica Alba Şi Tommy Lee Jones

Jessica Alba şi Tommy Lee Jones vor juca alături de Jason Statham în continuarea filmului din 2011 The Mechanic, producţie de acţiune ce se numeşte Resurrection şi are stabilită o dată de lansare.

Despre o continuare a filmului The Mechanic s-a discutat multă vreme, dar iată că în cele din urmă filmul are şanse să ajungă pe marele ecran. Nu doar atât, ci acum are stabilită o dată de lansare şi o distribuţie pe măsură. Summit Entertainment a anunţat recent că The Mechanic 2: Resurrection, va ajunge în cinematografe pe 22 ianuarie 2016 şi va avea alaturi de Jason Statham în distribuţie nume ca Jessica Alba, Tommy Lee Jones sau Michelle Yeoh.

Jason Statham în filmul The Mechanic

Jason Statham îşi va relua rolul din filmul de acțiune ce a fost lansat în 2011, iar povestea începe în viteză atunci când cineva din trecutul său îl forțează să intre înapoi în afaceri. El trebuie să ”retragă permanent” unele din cele mai periculoase persoane din lume, ce fac parte dintr-o listă imposibilă de asasinate. Personal, abia dacă îmi amintesc despre ce era vorba în primul film The Mechanic și sunt puţin uimit să-i văd pe Jessica Alba şi Tommy Lee Jones în distribuţia acestui sequel.

Poster The Mechanic

Cu toate acestea, regizorul german Dennis Gansel (Die Welle), va prelua cârma regiei filmului de acţiune, de la Simon West.
The Mechanic 2: Resurrection are stabilită data lansării pentru 22 Ianuarie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.