Primul Teaser Trailer JURASSIC WORLD: S-a Deschis Un Nou Parc De Distracţii Cu Dinozauri

Universal Pictures a lansat primul teaser trailer pentru extrem de anticipata continuare Jurassic World, filmul regizorului Colin Trevorrow, ce aduce din nou pe ecrane aventura oficială a noilor dinozauri din Jurassic Park.

Primul teaser trailer pentru extrem de anticipata continuare Jurassic World

Contul oficial de Twitter al filmului Jurassic World, a postat un scurt dar minunat teaser trailer pentru filmul ce va readuce din nou la viaţă, conceptul creat de Steven Spielberg, în filmul său Jurassic Park (1993), un teaser trailer ce anunţă debutul unui trailer extins ce va avea premiera joi. În filmul lui Colin Trevorrow, îl vom vedea pe starul din Guardians Of The Galaxy, Chris Pratt, alături de Bryce Dallas Howard, iar in imaginile din teaser, vedem noile porți ale parcului și o mulțime de dinozauri. Primele imagini ale filmului, arată exact aşa cum ne aşteptam, iar faptul că primele cadre din trailer arată o grămadă de dinozauri în libertate, ar trebui să încânte orice fan al acestor filme. Dar ceea ce ar trebui să ne încânte şi mai mult, este coloana sonoră a clipului.

Porţile noului parc s-au deschis : Teaser Trailer Jurassic World
Camera de control a noului parc : Teaser Trailer Jurassic World
Dinozaurii din filmul Jurassic World

Această bucată muzicală, face parte din tema clasică compusă de legendarul John Williams, un element surprinzător ce a jucat un rol important în filmele anterioare. Ea oferă filmului un ton cumva înfricoșător. Michael Giacchino (Star Trek Into Darkness) a compus de data aceasta coloana sonoră pentru filmul regizorului Colin Trevorrow, iar faptul că utilizează tema muzicală a lui John Williams, este un punct în plus pentru film. Evenimentele din Jurassic World, au loc la 22 ani de la acţiunea petrecută în Jurassic Park, iar productia ne va purta într-un parc complet funcțional, de pe Isla Nublar. Acesta este tipul perfect de teaser trailer, iar faptul că oferă puţine imagini cu nuanță specifică, aduc în prim plan, un sentiment de nostalgie. Nu trebuie să așteptăm mult timp până când vom vedea un trailer complet, fiindcă acesta va debuta pe Ziua Recunoştinţei.

Poster Jurassic World

În Jurassic World joacă Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Ty Simpkins, Vincent D’Onofrio, Irrfan Khan, Jake Johnson, Omar Sy şi Judy Greer.
Filmul va ajunge în cinematografe pe 12 Iunie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.