Primul Trailer MINIONS: Povestea De Origine A Simpaticelor Personaje Din DEPICABLE ME

Primul Trailer MINIONS: Povestea De Origine A Simpaticelor Personaje Din DEPICABLE ME

Aflați mai multe despre originile micuţilor acoliți galbeni a lui Gru, din primul trailer amuzant pentru spinoff-ul Despicable Me, intitulat simplu: Minions.

Sunt sigur că în orice magazin pentru copii vedeți găsi şi personajul principal al animaţiei Despicable Me. Aşa că nu a fost o surpriză foarte mare atunci când cei de la Universal au anunțat acum câțiva ani că tipii ăia micuţi şi galbeni, vor primi propriul lor film. Dar iată că anticipatul spinoff ce prezintă într-un fel, povestea de origini a simpaticilor minioni, are parte de primul trailer foarte amuzant. Filmul animat este regizat de Pierre Coffin și Kyle Balda şi dispune de vocile unor actori ca Sandra Bullock sau Jon Hamm. Totuşi, este puţin surprinzător că primul trailer a fost lansat atât de devreme, ţinând cont că animaţia va fi lansată de abia în luna Iulie. Povestea celor de la Universal Pictures şi Illumination Entertainment, începe în zorii planetei, când nişte organisme galbene unicelulare pe nume Minions, vor evolua de-a lungul veacurilor, doar pentru a servi cel mai malefic personaj existent.

Kevin împreună cu Stuart în primul trailer pentru Minions.
Simpaticul Bob în primul trailer pentru Minions.

După uciderea accidentală a mai multor ”băieţi răi”, începând cu un T-Rex sau cu Napoleon, creaturile se trezesc fără un stăpân malefic pe care să îl servească și încep să intre rapid, într-o depresie profundă. Dar un Minion pe nume Kevin are un plan măreţ. Kevin, împreună cu Stuart și cu simpaticul Bob, se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși. Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, la următorul lor stăpân: Scarlet Overkill (Sandra Bullock), prima super-ticăloasă din toate timpurile. Minionii vor călători din Antarctica până în New York-ul anilor ’60, ajungând la final, în Londra zilelor noastre, unde au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a salva specia Minionilor de la dispariţie!

Poster Minions

Dispunând de o coloană sonoră de excepţie, cu multe hituri ale anilor ’60 ce pătrund și în cultura noastră de astăzi, Minionii este produs de Chris Meledandri și Janet Healy de la Illumination, iar regia aparține lui Pierre Coffin și Kyle Balda, având un scenariul scris de Brian Lynch.

Minions, ajunge în cinematografe de abia pe 10 Iulie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.