În Primul Trailer Pentru Comedia PAUL BLART: MALL COP 2 Kevin James Ajunge În Las Vegas

Neîndemânaticul paznic Paul Blart, călătoreşte în Las Vegas, unde se va confrunta cu o gaşcă de criminali de clasă, în primul trailer pentru continuarea Paul Blart: Mall Cop 2.

Trailer: Paul Blart: Mall Cop 2 - Paul Blart, călătoreşte în Las Vegas, unde se va confrunta cu o gaşcă de criminali

După cum vă spuneam într-un articol de la începutul anului, Kevin James revine la unul din rolurile pe care chiar el le-a conceput, chiar dacă primul film Paul Blart: Mall Cop, pare să fi fost o producţie ce a trecut neobservată. Totuşi, filmul a făcut ceva bani. Ba chiar o mulţime bani: aproape 200 de milioane dolari la nivel global, cu un buget iniţial de 26 milioane.
În această continuare, în care Kevin James va reveni la rolul lui Paul Blart, simpaticul paznic se îndreaptă spre Las Vegas pentru a participa la Security Guard Expo împreună cu fiica sa adolescentă Maya (Raini Rodriguez), înainte ca ea să ajungă la facultate.

Trailer Paul Blart: Mall Cop 2 - Kevin James în Las Vegas

În timp ce vigilentul paznic este la această convenție, el descoperă din greșeală un jaf. Tot ceea ce rămâne de făcut, este ca Blart să îşi folosească abilităţile speciale de paznic, pentru a aresta criminalii si pentru a salva situatia. Dar pentru asta are nevoie încă odată, de un Mall.
Regizat de Andy Fickman după un scenariu conceput chiar de Kevin James şi colegul său Nick Bakay, comedia are în distribuţie actori ca Raini Rodriguez, Eduardo Verástegui, Daniella Alonso, Neal McDonough, și David Henrie.

Kevin James în primul poster Paul Blart: Mall Cop 2

Mai jos aveţi primul trailer pentru comedia Paul Blart: Mall Cop 2, ce va ajunge în cinematografe începând cu data de 17 Aprilie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.