tdfn-ro-chappie-trailer-neil-blomkamp-film-sf

Primul Trailer Pentru CHAPPIE: Noul Film Sci-Fi Al Regizorului Neill Blomkamp

Al treilea film sci-fi al regizorului Neill Blomkamp (District 9), intitulat Chappie, spune povestea unui copil robot ieşit din comun, ce cu ajutorul liberului arbitru ar putea deveni următorul pas în evoluţia inteligenţei artificiale.

Sharlto Copley interpretează personajul principal, cu ajutorul metodei motion capture (mo-cap) iar Dev Patel, Sigourney Weaver și Hugh Jackman sunt starurile filmului sci-fi, conceput de Neill Blomkamp. Încă odată, regizorul filmelor District 9 şi Elysium, încearcă să aducă pe ecrane o peliculă sci-fi ce îmbină cu succes partea sentimentală a poveştii, cu ceva acțiune de calitate, iar în ciuda faptului că District 9 a fost un exemplu excelent a modului în care cele două aspecte se îmbină, ultimul film al regizorului, Elysium, este probabil opusul acestor elemente. Producţia Chappie, pare că revine la tonul similar din District 9, dar cu ceva elemente în plus. Lucrurile încep destul de nevinovat, poate chiar amuzant, dar pe parcursul filmului totul escaladează într-un mod mult mai violent şi mult mai plin de acțiune.

Chappie într-un moment deosebit
Chappie şi creatorul său

Roboții din filmele lui Blomkamp, sunt interesanţi ca şi concepte, ba chiar uneori simpatici, dar combinaţia drăguţă pe care Chappie o aduce, evident funcționează, iar în cazul în care regizorul ne va face să îl iubim pe Chappie, am putea avea ceva cu adevărat special aici. Pentru cineva care are o slăbiciune pentru animalele de companie, am urmărit cu interes dezvoltarea filmului Chappie, încă din momentul în care a fost anunțat, iar ca mare fan al filmului District 9, am fost ușor dezamăgit de Elysium. Totuşi, primul trailer al lui Chappie, îmi redă cumva speranţa că Blomkamp, va realiza ceva cu totul deosebit. Trailerul este cu siguranță încărcat de momente frumoase, mai ales atunci când Chappie petrece ceva timp de calitate cu un câine. Este puţin mai închis ca şi tonalitate decât mă aşteptam, dar conţine mult farmec și sentimentalism, o combinație ce funcţionează extrem de bine.
Primul poster pentru filmul sci-fi Chappie
Chappie, ajunge în cinematografe pe 27 Martie 2015 şi are în distribuţie actori ca Hugh Jackman, Sharlto Copley, Dev Patel, Yolandi Visser, Jose Pablo Cantillo și Sigourney Weaver.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.