Regizorul JUSTIN LIN Ar Putea Reveni La Regia Filmelor FAST & FURIOUS 8 Şi 9

Regizorul JUSTIN LIN Ar Putea Reveni La Regia Filmelor FAST & FURIOUS 8 Şi 9

În timp ce regizorul viitorului film Fast & Furious 7, James Wan, va realiza The Conjuring 2, Justin Lin ar putea reveni la ultimele filme ale francizei Fast And Furious.

După filmul Fast & Furious 6, ce a fost un hit masiv, regizorul Justin Lin, care a stat la cârma celor trei filme anterioare ale seriei, a avut o mulțime de opțiuni. Decât să se întoarcă la conducerea celui de al șaptelea film Fast & Furious, el a ales să regizeze o continuare a filmului Bourne Legacy cu Jeremy Renner, despre care va spuneam aici anul trecut, o decizie destul de inspirată, mai ales că astfel i s-ar fi oferit oportunitatea de a prelua controlul asupra unei noi francize. Între timp, James Wan (The Conjuring), a preluat frâiele francizei Fast & Furious, iar următorul film al francizeişi poate cel mai aşteptat – va ateriza în cinematografe, anul viitor. Cu toate acestea, fostul Bourne Matt Damon și regizorul Paul Greengrass, s-au hotărât între timp că vor reveni la seria Bourne cu un alt film, în timp ce filmul cu Jeremy Renner, The Bourne Legacy 2, a fost pus în așteptare.

Regizorul Justin Lin şi Vin Diesel pe platourile de filmare pentru Fast And Furious 6
Dwayne Johnson, regizorul Justin Lin şi regretatul Paul Walker la lansarea filmului Fast And Furious 5

Acest lucru îi lasă regizorului Justin Lin, timp berechet pentru un nou film. Deși el mai are o tonă de proiecte din care să aleagă, se pare că regizorul ar putea reveni la seria Fast & Furious, nu numai pentru a continua populara franciză, ci şi pentru a o aduce la o concluzie finală. James Wan nu va reveni pentru al optulea film Fast & Furious, deoarece va conduce mult trâmbiţatul film horror The Conjuring 2, film ce are stabilită lansarea prin iunie 2016. Acest fapt lasă scaunul de regizor pentru Fast And Furious 8, liber. Deocamdată, Justin Lin și oficialii de la Universal, sunt în tratative pentru a realiza acest lucru. Precizez aici că înainte de tragicul accident al lui Paul Walker, cei de la Universal au anunţat că se lucrează intens la Fast & Furious 8, 9 și 10, dar momentan nu se ştie exact dacă vor merge mai departe cu această idee, având în vedere că Fast And Furious 7, va retrage unul din caracterele principale, interpretate de regretatul Paul Walker.

Poster Fast And Furious 7

Evident, oficialii de la Universal, doresc continuarea subiectului din această franciză profitabilă. Dar oare va mai fi acelaşi lucru fără unul din personajele principale atât de iubite de către fani.?!
Lansarea lui Fast And Furious 7, film al cărui trailer îl poţi vedea aici »» , este programată pentru 3 Aprilie 2015.

Un comentariu

  1. Las sa vina domnule, Fast 6 a fost cel mai tare film al francizei de pana acum 🙂 astept cu nerabdare sa vad Furious 7, din trailer o sa fie beeeestiiiaaal.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.