STAR WARS: EPISODE VII – THE FORCE AWAKENS: Vezi Primul Teaser Trailer Fantastic

E aici! Disney a lansat primul teaser trailer pentru Star Wars: The Force Awakens, sequelul extrem de anticipat al francizei, ce ne tachinează cu cadre fantastice, muzică familiară şi personaje noi.

Trebuie să vezi primul teaser trailer pentru Star Wars: The Force Awakens

În sfârşit, a apărut primul teaser trailer pentru noul film Star Wars, clip ce în ciuda faptului că are doar 88 de secunde, din care cel puţin 15, 20 de secunde sunt un fundal negru, cadrele ce le conţine acesta, sunt destul de incredibile.
Regizorul J.J. Abrams, nu se bazează doar pe nostalgie pentru a face acest clip interesant, dar ne oferă şi cadre fantastice ale unor reminiscenţe din filmele trecute, unele scene fiind cu adevărat convingătoare, mai ales finalul dintr-un singur cadru şi iconica coloană sonoră a lui John Williams.
În ceea ce privește primele imagini cu noile personaje pozitive ale francizei, îl putem vedea la început pe John Boyega într-o armură de Soldat Imperial, pe Daisy Ridley, conducând în grabă un speeder, dar mai ales pe Oscar Isaac, în rolul unui pilot de X-Wing. Totuşi, aparent într-un costum complet negru, vedem si un personaj negativ, destul de ocult am spune noi, cu o sabie laser interesantă, oare să fie cumva Adam Driver? Completaţi toate acestea cu narațiunea gravă a lui Andy Serkis şi cadrele fantastice cu Șoimul Mileniului şi veţi vedea că totul pare destul de spectaculos.

Star Wars: The Force Awakens - John Boyega
Star Wars: The Force Awakens - Sith
Star Wars: The Force Awakens - Daisy Ridley

Evident, ca şi fan al universului Star Wars, ar trebui să fi extrem de entuziasmat să vezi asemenea secvenţe, mai ales că există o puternică emanaţie specială a unor locaţii şi efecte speciale practice. Chiar și cu acest trailer lansat, e destul de greu de crezut că saga este pe cale să revină în cinematografele din întreaga lume.
Producția filmului Star Wars: The Force Awakens şi filmările pentru acesta, s-au încheiat acum câteva săptămâni şi este destul de incredibil faptul că primele imagini reale din film, sunt deja la îndemâna a milioane de fani.

Star Wars: The Force Awakens - Robot nou
Star Wars: The Force Awakens - Stormtroopers
Star Wars: The Force Awakens - Oscar Isaac este un pilot de X-Wing
Star Wars: The Force Awakens - X-Wings

Filmul Star Wars: Episode VII, va ajunge în cinematografe pe 18 Decembrie 2015 și are în distribuţie actori ca Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley.
Următorul film din saga Star Wars, va avea coloana sonoră compusă de celebrul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.

Star Wars: The Force Awakens Poster

După ce ai vizionat trailerul, te invităm să ne spui ce crezi despre el, în secțiunea de comentarii de mai jos!

7 comentarii

  1. No Luke? No Leia? cine naiba conduce Soimul? trailerul asta te face sa ai mai multe intrabari decat raspunsuri. Si de ce naiba e imbracat tipul ala negru in stormtrooper?

  2. Are ceva interesant, desi parca tonul e mult prea ''pamantean'' iar sabia aia laser … pfff … zici ca e o cruce 🙂
    Sper sa nu dezamageasca din dorinta prea mare de a egala filmele clasice.
    Astept sa vedun trailer complet inainte de a judeca.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.