SYLVESTER STALLONE Admite Că THE EXPENDABLES 4 Va Trebui Să Fie Mai Violent

Sylvester Stallone admite că ratificarea PG-13 a filmului The Expendables 3, a fost o greșeală majoră şi declară că The Expendables 4, va trebui să fie mult mai violent.

Sylvester Stallone declară că The Expendables 4 va trebui să fie mult mai violent.

Am avut parte de o reacție interesantă a fanilor francizei atunci când The Expendables 3 a fost evaluat PG-13 (filmul poate fi urmărit de copiii de peste 13 ani) pentru a acumula un public mai larg. Între această mișcare neinspirată și piratarea nefericită ce a avut loc cu câteva săptămâni înainte de premieră filmului, filmul cu numărul 3 al francizei, nu a făcut mare vâlvă în box-office, fiind filmul cu cele mai slabe încasări ale francizei. Iar acum, creatorul Sylvester Stallone, este de părere că reevaluarea filmul pentru un publicul mai prietenos de familie, a fost un „calcul greșit”. De altfel, această declaraţie a actorului, vine în pragul lansării ediţiei Blu-ray a filmului, o ediţie specială ce va cuprinde o versiune neevaluată şi necenzurată. De asemenea, el promite că The Expendables 4, va fi mult mai violent. Întrebat recent dacă viitoarele filme ale francizei vor fi fi evaluat R, el a răspuns:
-„Categoric da, fără echivoc. Eu cred că a fost o eroare de calcul teribilă din partea tuturor celor implicaţi. În încercarea de a ajunge la un public prietenos mai larg, am diminuat violența pe care publicul o aştepta de fapt. Sunt destul de sigur că nu se va întâmpla asta din nou.”

Distribuţia filmului Eroii De Sacrificiu 3 la festivalul de film de la Cannes

De asemenea, el ne tachinează cu faptul că unele din personajele principale ale francizei, ar putea muri în viitoarele filme:
-„E un conflict interior destul de mare pentru mine, pentru că într-un film evaluat R (accesul persoanelor sub 17 ani este interzis), va fi greu de crezut că nici unul din eroii noştri nu vor muri. Eu personal cred că unele personaje devin prea cunoscute şi apreciate, iar moartea lor ar putea pune un nor întunecat în mintea audienței ce va ieși din cinematografe. Dar toate astea, s-ar putea schimba doar în „Expendables 4.”
The Expendables 3, nu a avut succesul primele două filme, deci realizarea unui film Expendables 4, va fi cu mult mai dificilă.

Poster The Expendables 3

Dar, am învăţat să nu îl subestimez pe Stallone, mai ales că el este tipul care în cele din urmă a convins lumea că trebuie să realizeze o continuare pentru Rambo şi un prequel pentru Rocky, după ce a fost respins de câteva studiouri importante. The Expendables 3 şi versiunea neevaluată şi necenzurată, sosește într-un ambalaj Combo pentru Blu-ray (Digital HD), pe 25 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.