Trailer Extins THE AVENGERS: AGE OF ULTRON Continuarea Epică A Celui Mai Mare Film Cu Supereroi

Un trailer extins nou şi un clip din spatele camerelor de filmat, ne arată de ce The Avengers: Age Of Ultron, este incontestabil unul din cele mai aşteptate filme ale anului 2015.

The Avengers: Age Of Ultron Un Nou Trailer Extins

Primul trailer pentru mega continuarea The Avengers: Age Of Ultron, a fost lansat acum trei săptămâni, dar încă nu a ajuns să fie analizat în totalitate de către fanii înrăiţi ai francizei, chiar dacă am văzut deja că filmul are material excelent de prezentare. Trailerul nou este o ediţie extinsă a acelui trailer, ce e aproape la fel, multă acțiune și acelaşi slogan ușor de reținut: „No Strings”. Dar, există şi unele cadre noi în tot acest amestec. Sper că nu trebuie să vă mai amintesc despre întrunirea celor de la Marvel Studios ce au dezvăluit planurile lor pentru faza cinematografică a treia, fază ce va conţine filme ca Captain America 3: Civil War, Doctor Strange, Guardians Of The Galaxy 2, Thor 3: Ragnarok, Black Panther, The Avengers: Infinity War – Part 1, Captain Marvel, Inhumans şi The Avengers: Infinity War – Part 2. Toate acestea în anii ce urmează. Cu siguranţă nu vom duce lipsă de filme cu supereroi, mai ales că şi DC Comics pregăteşte intens filme ca Batman V Superman: Dawn Of Justice, League Of Justice, Wonder Woman sau Suicide Squad.

Iron Man - HulkBuster
The Hulk (Bruce Banner)

The Avengers: Age Of Ultron, ne prezintă astăzi şi un clip sub forma unui featurette, un clip ce merge în spatele camerelor de filmat ale blockbuster-ului extrem de anticipat. E foarte mişto să vedem modul în care producția pune împreună toate piesele principale și este foarte interesant să vedem cum efectele practice intră în scenă alături de pirotehnia reală se desfăşoară în fundalul amestecat cu live-action. Acest featurette, este de asemenea o mărturie că distribuţia filmului a făcut un adevărat tur de forță în jurul lumii (Italia, Africa de Sud, Seul) pentru a realiza un adevărat megahit. Locaţiile magnifice, multitudinea de supereroi, acţiunea fantastică şi Hulk împotriva lui Iron Man în armura Hulkbuster, ar trebui să ne încânte peste măsură. Scenariul filmului se bazează în mare parte pe cea mai populară serie de benzi desenate Marvel, intitulată The Avengers, ce a fost publicată pentru prima dată în anul 1963. Atunci când Tony Stark, încearcă să lanseze un program mai vechi de menținere a păcii, lucrurile o iau razna chiar şi pentru cei mai puternici eroi ai Pământului.

Quicksilver împotriva Răzbunătorilor în The Avengers: Age Of Ultron

Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow și Hawkeye, sunt supuşi unui test final de care atârna soarta întregii planete. Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială, un robot în stare să evalueze pericolele teroriste, capabil să controleze armata de roboţi a lui Stark. Totuşi, Ultron, va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite, fiind aproape invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se porneşte împotriva populaţiei din New York şi împotriva Răzbunătorilor, supereroii ce sunt în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Totuşi, ei vor avea nevoie de resurse ieşite din comun şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor. The Avengers: Age of Ultron, îl are în rolul principal pe Robert Downey Jr., care revine la personajul Iron Man, alături de Chris Evans ca şi Captain America, Chris Hemsworth că Thor și Mark Ruffalo în rolul inconfundabilului Hulk. Împreună cu Scarlett Johansson (Black Widow) și Jeremy Renner (Hawkeye), alături de Samuel L. Jackson (Nick Fury) și Cobie Smulders (Agentul Maria Hill), echipa Răzbunătorilor, trebuie să-l învingă pe James Spader, cel ce îl interpretează admirabil pe Ultron.

Poster The Avengers 2: Age Of Ultron

În această aventură nouă, ei se confruntă cu două personaje misterioase şi puternice, Wanda Maximoff (Scarlet Witch), interpretată de Elizabeth Olsen și Pietro Maximoff (QuickSilver), interpretat de Aaron Taylor-Johnson, dar și cu un vechi prieten, ce apare într-o nouă formă: Paul Bettany în rolul Vision. Pregătește-te pentru o aventură plină de acțiune, pentru că Răzbunătorii, se vor întoarce în noua găselniţă Marvel, intitulată Age Of Ultron, prin luna Mai, 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.