Trailer Epic EXODUS: GODS AND KINGS Un Festin De Efecte Vizuale Ce Prezintă Povestea Biblică

Un nou trailer magnific plin de efecte vizuale şi cadre fantastice, te va convinge că Exodus: Gods And Kings, filmul legendarului regizor Ridley Scott merită văzut, chiar dacă povestea producţiei biblice, este cunoscută de toată lumea.

 Trailer Nou Exodus: Gods and Kings cu Christian Bale şi Joel Edginton

Ridley Scott (Gladiator), încerca o nouă interpretare a singurei poveşti biblice ce îl implică pe Moise, omul ce eliberează israeliți din sclavia egipteană, o poveste care a fost repovestită cinematografic, începând cu filmul din 1956, Cele Zece Porunci. Povestea celui mai mare exod din istoria umanităţii, ar trebui să fie cunoscută de toată lumea, mai ales că povestea biblică a evreilor din Egipt, este mai bine cunoscută pentru căutarea Pământului Făgăduinţei condusă de Moise, Despărțirea Mării Roșii şi pentru Cele Zece Porunci. Nimeni nu contestă că regizorul Ridley Scott, ştie să realizeze megaproducţii ce necesită multă coordonare.

Christian Bale este Moise în megaproducţia Exodus: Gods and Kings
Confruntarea epică dintre Ramses şi Moise în filmul Exodus: Gods and Kings
Christian Bale şi Joel Edginton în filmul Exodus: Gods and Kings

Exact așa cum ne așteptam de la un film marca Ridley Scott, Exodus: Gods And Kings este un deliciu vizual ce încântă privirea, cu imagini de mare fineţe şi cadre fantastice pline de peisaje minunate, secvențe de luptă epice, orașe antice şi o tonă de efecte speciale dramatice, ce te vor lasă cu gura căscată. Regizat de Ridley Scott, după un scenariu conceput de Steven Zaillian, filmul Exodus: Gods And Kings, relatează marea aventură a lui Moise, interpretat de Christian Bale și a fratelui său vitreg, Faraonul Ramses, interpretat aici de Joel Edgerton, episod biblic în timpul căruia Moise, eliberează 600.000 de sclavi, pe care i-a condus apoi prin deșert, pentru a scăpa de sclavia din Egipt, dar şi de cele 10 plăgi mortale. De-a lungul marelui exod, el a despărțit Marea Roșie și a scos la iveală cele Zece Porunci.

Christian Bale în noul poster pentru filmul Exodus: Gods and Kings

Cu actori ca Ben Kingsley, Aaron Paul, Sigourney Weaver și John Turturro, filmul are cu siguranță o distribuţie de sprijin solidă. Exodus: Gods And Kings, are programată prima proiecţie din România pentru data de 12 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.