Trei Clipuri Noi Din EXODUS: GODS AND KINGS Prezintă Tonul Epic Al Filmului Biblic

Exodus: Gods And Kings, filmul legendarului regizor Ridley Scott, prezintă într-un mod unic şi măreţ, povestea biblică a marelui Exod şi confruntarea celor doi fraţi vitregi Ramses şi Moise, în trei clipuri noi fantastice.

Producţia biblică Exodus: Gods And Kings, prezintă trei clipuri fantastice noi.

Lansarea filmului epic Exodus: Gods and Kings, este la aproximativ două săptămâni distanţă şi în timp ce publicul aşteaptă cu nerăbdare să vadă noul film la scară largă al regizorului Ridley Scott, cei de la 20th Century Fox tocmai au lansat două clipuri din film şi un featurette în care regizorul confirmă că ultima producţie este mai mult decât epică. Cele două clipuri oferă câteva momente cu unele din mai intime momente ale filmului, dar şi o confruntare interesantă a celor două personaje principale. Primul clip, ne oferă o mai bună imagine a personajului Séfora, interpretată de Maria Valverde, iar al doilea ne arată ce se întâmplă atunci când îl minți pe divinul Ramses (Joel Edgerton). Povestea celui mai mare exod din istoria umanităţii si căutarea Pământului Făgăduinţei condusă de Moise, este redată cu mare acurateţe istorică, mai ales că Ridley Scott, a declarat în nenumărate rânduri că a fost fascinat de mic copil de povestea interesantă şi intrigantă a personajului biblic Moise.

Christian Bale este Moise în filmul biblic Exodus: Gods And Kings
Ramses şi Moise: Doi fraţi vitregi cu destine diferite

Dupa cum am vazut cu totii in ultimul trailer al filmului, Exodus: Gods And Kings, va fi un deliciu vizual ce ne va încânta privirea, cu imagini de mare fineţe şi cadre fantastice pline de peisaje minunate, secvențe de luptă epice, orașe antice şi o tonă de efecte speciale dramatice, ce ne vor lăsa cu gura căscată. Regizat de Ridley Scott, după un scenariu conceput de Steven Zaillian, filmul Exodus: Gods And Kings, relatează marea aventură a lui Moise, interpretat de Christian Bale și a fratelui său vitreg, Faraonul Ramses, interpretat aici de Joel Edgerton, un episod biblic cunoscut în timpul căruia Moise, eliberează 600.000 de sclavi pe care-i conduce apoi prin deșert, pentru a scăpa de sclavia din Egipt dar şi de cele 10 plăgi mortale. De-a lungul marelui exod, Moise desparte Marea Roșie și scoate la iveală cele Zece Porunci.

Poster pentru producţia biblică Exodus: Gods And Kings

Ben Kingsley, Aaron Paul, Sigourney Weaver și John Turturro fac parte din distribuţia de sprijin solidă şi fantastică a filmului. Exodus: Gods And Kings, are programată prima proiecţie în cinematografele din România, pentru data de 12 Decembrie.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.