WANTED 2 Fără Angelina: Filmul Va Continua Povestea Personajului Interpretat De JAMES McAVOY

Unul din producătorii filmului Wanted, declară că există un scenariu pentru un sequel, film ce îl va avea ca şi consultant, pe creatorul Mark Millar şi va continua povestea fostului pămpălău, actual asasin: Wesley Gibson.

Wanted 2 va continua fără Angelina Jolie, dar merge mai departe cu povestea personajului principal

După ce a petrecut aproximativ patru sau cinci ani într-o aşa zisă dezvoltare, filmul Wanted 2, a primit un impuls în direcţia corectă, prin toamna anului 2011, atunci când Universal i-a numit oficial pe scenariştii primului film la cârma producţiei şi s-a dat undă verde pentru începerea lucrului la un proiect de scenariu pentru continuarea primului film. Wanted 2, s-a lovit de multe piedici până astăzi, mai ales când actriţa Angelina Jolie, a părăsit proiectul, ce iniţial o includea şi pe ea, astfel determinându-i pe oficiali de la Universal, să o scoată de tot pe actriţă din orice plan al viitoarei producţii. Între timp, s-a hotărât şi rescrierea scenariului. După ce regizorul Timur Bekmambetov, a oferit o actualizare a proiectului, discutând despre Wanted 2 la o conferinţă de presă pentru lansarea filmului Abraham Lincoln: Vampire Hunter în 2012, nu s-a mai auzit nimic concret despre poriect.

Wanted [2008]Angelina Jolie în Wanted
Wanted 2008

Iată că de astăzi lucrurile se schimbă şi unul din producătorii primului film, Marc Platt, susţine că există deja un scenariu terminat. Platt a ţinut să confirme că Mark Millar, creatorul benzilor desenate Wanted, va fi implicat în realizarea lui Wanted 2.
-„Mark Millar, are întotdeauna dreptul de a se implica în povestea filmului, însă nu a contribuit la scrierea scenariului, pentru că suntem deja aproape gata cu acesta. Implicarea creatorului benzilor desenate, va impune un ritm mult mai dinamic, mai ales că primul film a reuşit că redea foarte bine umorul său negru”, a mai spus producătorul. Nu ne rămâne decât să aşteptăm angajarea unui regizor, şi anunţarea unei distribuţii. Totuşi, ar trebui să ţinem cont că nu este prima oară când se vorbeşte despre o continuare a filmului Wanted, film ce a reuşit să încaseze cifra de 341 de milioane de dolari, având un buget iniţial de doar 75 de milioane de dolari. Zvonuri legate de producţia unui sequel Wanted au apărut chiar după lansarea filmului în 2008 şi au continuat în aproape fiecare an de atunci încoace. Amânarea producţiei continuării în mai multe rânduri, a fost cauzată în principal din cauza lipsei unui scenariu atractiv.

Poster Wanted 2008

Continuarea filmului Wanted, încă se lasă aşteptată. Să sperăm că nu pentru mult timp, aşa cum ne asigură producătorul Marc Platt:
-„Avem în acest moment un scenariu destul de bun. Pentru a realiza o continuare a unui film ce nu a fost conceput pentru aşa ceva şi în care unul din personajele principale, cel al lui Angelinei Jolie, moare, e destul de dificil. Nu vrei să refaci aceeaşi poveste, aşa că atunci când vom reuşi să cizelăm scenariul la nivelul potrivit de acţiune, vom demara producţia. A durat atât pentru că este dificil, este o provocare destul de greoaie, mai ales că trebuie să ne concentrăm doar pe personajul lui James McAvoy. Dar vă garantez că dispunem de o mulţime de idei bune şi vom aduce în cele din urmă sequel-ul în cinematografe”, a mai declarat producătorul.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.