BOND 24 Se Numeşte Oficial SPECTRE: Monica Bellucci Se Alătură Distribuţiei

Sony Pictures, MGM Studios și cei de la Eon Productions, au dezvăluit detalii timpurii despre filmul James Bond cu numărul 24: Monica Belluci intră în distribuţie, iar titlul oficial al filmului este: Spectre.

Filmul Bond 24 Se Numeşte Oficial: Spectre

Ştirile venite direct din Studioul 007 de la Pinewood, spun că filmul cu numărul 24 despre James Bond, a achiziţionat încă două staruri pentru distribuţia deja oricum strălucită: Andrew Scott şi Monica Bellucci. Chiar regizorul Sam Mendes a confirmat oficial primele detalii ale filmului, ce au fost dezvăluite pe contul oficial al agentului 007. Revenind la regia filmului, ce acum se intitulează Spectre, este însuşi Sam Mendes, a cărui film Skyfall, a fost filmul cu cele mai mari încasări din istoria francizei Bond. Ca să nu mai vorbim că Skyfall, a fost unul din cele mai bune filme, atât din punct de vedere vizual cât şi din punct de vedere al criticilor.

Spectre: Andrew Scott
Spectre: Christoph Waltz
Spectre: Dave Bautista
Spectre: Lea Seydoux
Spectre: Monica Bellucci

Următorul film Bond, intitulat Spectre, este a patra producţie în care actorul Daniel Craig îl interpretează pe spionul iconic, iar distribuţia lui Spectre conţine deja nume ca Christoph Waltz, Andrew Scott, David Bautista, Monica Bellucci şi Léa Seydoux, alături de actorii din filmul anterior Naomie Harris, Ben Whishaw sau Ralph Fiennes. De asemenea, în spatele noului scenariu stă John Logan, cel care a scris Skyfall, alături de scenariştii Neal Purvis și Robert Wade, cei doi scriitori ce au cucerit fanii seriei de filme Bond, încă din 1999, de la lansare lui The World Is Not Enough. Și ca de obicei, Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, sunt producătorii executivi ai viitorului film.

Poster James Bond 24: Spectre

Filmările principale pentru Spectre, vor începe luni, iar distribuţia este de aşteptat să filmeze în locaţii ca Londra, Italia, Maroc, Mexic, și Austria. James Bond 24: Spectre, are stabilită data de lansare pentru 6 Noiembrie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.