Vezi Care Sunt Cele Mai Aşteptate FILME În 2015

Anul viitor va zdruncina încasările boxoffice-ului din ultimul deceniu, fiindcă vom avea parte de continuări scumpe şi filme originale ce au făcut ca unele publicaţii de profil să declare anul 2015: cel mai bun an cinematografic din istoria filmului.

Totul Despre Filmele Noi: cele mai anticipate filme din 2015

Nu putem spune că ne-am putea restrânge la zece opțiuni în ceea ce priveşte filmele de anul viitor, mai ales că se anunţă a fi un an plin de blockbustere şi hit-uri ce vor da boxoffice-ul peste cap. Deşi de obicei avem tendinţa să etalăm cât mai multe filme, de data aceasta ne vom rezuma la unele din cele mai aşteptate producţii, dar în special la acele filme ce vor avea un impact major asupra peisajului cinematografic. Ştim cu toţii că 2015 se anunţa un a fi un mega-an în ceea ce priveşte cinematografia şi indiferent că e vorba de continuări ca Mission Impossible 5, Furious7 sau chiar filmul cu numărul 24 al francizei James Bond, suntem cu toţii conştienţii că s-au strâns în 2015, unele din cele mai bune filme ale ultimilor ani. Ne cerem scuze în avans, dacă unele din filmele voastre preferate nu au ajuns în lista noastră,  dar, efectiv sunt prea multe filme. Cu toate acestea, încurajam şi apreciem comentariile, în secţiunea de jos. Ba chiar aşteptăm să ne arătaţi că greşim şi că probabil ştiţi voi alte filme ce ar putea face parte din această frumoasă listă. Înainte de a începe, trebuie să menţionăm că filme precum Kung-Fu Panda 3, Independence Day 2, Warcraft, Finding Dory, Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales, Suicide Squad, Batman v Superman: Dawn Of Justice şi Assassin Creed, au suferit modificări ale datelor de lansare şi toate au fost amânate pentru anul 2016.

__________________________________________________________________________________


FIFTY SHADES OF GREY

Povestea filmului este inspirată de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard şi îi are în centrul atenţiei pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri pe nume Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi de secrete întunecate.

Jamie Dornan şi Dakota Johnson în Fifty Shades Of Grey

Trailer |      Premiera: 13 February 2015 |      Distribuţie: Jamie Dornan, Dakota Johnson.

__________________________________________________________________________________

VICTOR FRANKENSTEIN

Apariţia unui film despre Frankenstein, care să nu fie plin de acţiune şi efecte speciale, intrigă. Iar scenariu original scris de Max Landis, a fost foarte bine primit de oficialii de la 20th Century Fox. Victor Frankenstein pare să fie gata pentru o renaștere nu poate decât să ne facă să fim optimişti pentru acest prequel. În ciuda titlului, viitorul film Victor Frankenstein, este de fapt povestea asistentului Igor. James McAvoy este Victor Von Frankenstein și Daniel Radcliffe joacă rolul lui Igor, într-o ecranizare unică a clasicului roman de Mary Shelley, scris în secolul al 19-lea, a cărui abordare, promite să fie una pe care nu am mai văzut-o până acum. Filmul Victor Frankestein, va spune povestea din perspectiva lui Igor şi ne promite că vom vedea originile întunecate şi tulburi ale tânărului asistent, în timp ce dezvoltă o prietenie trainică cu studentul la medicină, Victor Von Frankenstein. Cei doi, vor deveni martori oculari la apariția monstrului lui Frankenstein și a legendei pe care o ştim cu toţi astăzi.

Daniel Radcliffe în timpul filmărilor pentru filmul Victor Frankenstein

Trailer: nelansat |    Premiera: 2 Octombrie 2015. |     Distribuţie: Daniel Radcliffe, James McAvoy.

__________________________________________________________________________________

KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

Filmul este adaptarea unui roman grafic conceput de Dave Gibbons și Mark Millar, iar povestea se învârte în jurul unei organizații secrete numită Kingsman, în care un spion veteran, recrutează un delincvent adolescent de pe străzile din Londra, și-l modelează pentru a deveni un fel de super-agent ce va trebui să înfrunte o amenințarea globală a unui geniu malefic. Filmul regizorul Matthew Vaughn, are acțiune foarte stilizat care va șoca si va surprinde cu siguranță.

Colin Firth, Samuel L. Jackson şi Taron Egerton în filmul Kingsman: The Secret Service
Trailer |   Premiera: 29 ianuarie 2015. |    Distribuţie: Colin Firth, Michael Caine, Samuel L. Jackson, Taron Egerton.

__________________________________________________________________________________

JUPITER ASCENDING

Cel mai recent film al fraților Wachowski, este o revenire la o poveste full science-fiction. Actiunea are loc într-o lume a viitorului în care o rusoaică proaspăt imigrată în Statele Unite pe nume Jupiter Jones, duce o existenţă modestă spălând toalete, dar care fără să ştie, are o combinaţie genetică identică cu Regina Universului. Pana acuma, trailerele filmului, au demonstrat ca va fi o epopee spatiala mareata, dar decizia celor de la Warner Bros de a împinge lansarea acestui film in februarie, indică o lipsă de încredere.

Channing Tatum şi Mila Kunis în filmul Jupiter Ascending
Trailer |    Premiera: 6 Februarie 2015 |     Distribuţie: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean.

__________________________________________________________________________________

EX-MACHINA

Alex Garland, îşi face face debutul regizoral cu un thriller scifi despre prima inteligenţă artificială, o dramă elegantă și cerebrală, ce este intitulată Ex_Machina. Un programator în vârstă de 24 de ani la cea mai importantă companie de Internet din lume, câştigă un concurs şi primeşte ca premiu o vacanţă de o săptămână la o cabană de munte, ce este proprietatea lui Nathan Bateman, genialul şi misteriosul CEO al al companiei. La sosirea sa, Caleb află că Nathan l-a ales pe el special pentru a fi componentă umană într-un test de încărcare cu evaluarea capacităților și a conștiinței celui mai recent experiment a lui Nathan: prima formă veritabilă de inteligenţă artificială. Experimentul se numeşte Ava, o inteligenţă artificială ce îți tăie răsuflarea, un android a cărui inteligență emoțională se dovedește a fi mai sofisticată şi mai seducătoare decât credeau cei doi bărbați.

Alicia Vikander în rolul androidului Ava din filmul Ex_Machina
Trailer |      Premiera: 23 January 2015 |    Distribuţie: Dohmnall Gleeson, Alicia Vikander, Oscar Isaac.

__________________________________________________________________________________

JAMES BOND 24: SPECTRE

Revenind la regia filmului, ce acum se intitulează Spectre, este însuşi Sam Mendes, a cărui film Skyfall, a fost filmul cu cele mai mari încasări din istoria francizei Bond. Ca să nu mai vorbim că Skyfall, a fost unul din cele mai bune filme, atât din punct de vedere vizual cât şi din punct de vedere al criticilor. Următorul film Bond, intitulat Spectre, este a patra producţie în care actorul Daniel Craig îl interpretează pe spionul iconic.

Daniel Craig îl interpretează pe spionul James Bond în filmul cu numărul 24 al francizei intitulat: Spectre
Trailer |     Premiera:  6 Noiembrie 2015 |     Distribuţie: Daniel Craig, Christoph Waltz,
Andrew Scott, David Bautista, Monica Bellucci, Léa Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw şi Ralph Fiennes.

__________________________________________________________________________________

CHAPPIE

Chiar dacă al doilea efort regizoral al sau intitulat Elysium, nu stralucit, regizorul Neill Blomkamp (District 9), spune povestea unui copil robot ieşit din comun, Chappie, ce cu ajutorul liberului arbitru ar putea deveni următorul pas în evoluţia inteligenţei artificiale.

Sharlto Copley joacă rolul lui Chappie în următorul film al regizorului Neill Blomkamp
Trailer |    Premiera: 27 Martie 2015 |    Distribuţie: Hugh Jackman, Sharlto Copley, Dev Patel.

__________________________________________________________________________________

MINIONS

Să recunoaștem ca Minionii, sunt cea mai atractiva si hilara parte a seriei animate Despicable Me. Ei bine, originile micuţilor acoliți galbeni a lui Gru, isi vor dezvalui secretele in acest spin-off al iubitei animatii. Povestea celor de la Universal Pictures şi Illumination Entertainment, începe în zorii planetei, când nişte organisme galbene unicelulare pe nume Minions, vor evolua de-a lungul veacurilor, doar pentru a servi cel mai malefic personaj existent.

Bob, Kevin şi Stuart în animaţia Minions.
Trailer |   Premiera: 10 Iulie 2015 |    Distribuţie: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton.

__________________________________________________________________________________

SAN ANDREAS

Un cutremur cu magnitudinea 9 din California, îi oferă o provocare fantastică lui Dwayne Johnson. Thriller-ul de acțiune, îl reuneşte pe actorul Dwayne Johnson cu regizorul Brad Peyton și producător Beau Flynn, iar complotul filmului se concentrează pe un cutremur masiv ce lovește California, dar şi pe misiunea disperată a unui pilot de elicoptere pentru misiunile de salvare, care împreună cu fosta sa soție înstrăinată, trece prin cele mai cumplite momente în drumul lor de la Los Angeles la San Francisco, în încercarea de a o salva pe singura lor fiică.

Dwayne Johnson în thrillerul de acțiune San Andreas
Trailer |   Premiera: 29 Mai 2015 |   Distribuţie: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario.

__________________________________________________________________________________

THE JUNGLE BOOK

Cineastul Jon Favreau (Iron Man), va conduce noua adaptare live-action a celor de la Disney, ecranizare a poveştii scrisă de Rudyard Kipling în 1894: Cartea Junglei. Scenaristul Justin Marks, a adaptat povestea băiatului Mowgli, crescut în jungla indiană de animale, cu un urs şi o panteră drept prieteni şi un duşman permanent: Sherkan: lacomul şi vicleanul tigru.

Cartea Junglei reînvie în 2015 cu regia lui Jon Favreau

Trailer: nelansat |   Premiera: 9 Octombrie 2015 |   Distribuţie: Scarlett Johansson, Bill Murray, Idris Elba, Christopher Walken, Ben Kingsley, Lupita Nyong’o.

_________________________________________________________________________________

THE HATEFUL EIGHT

La fel ca mulți dintre voi, ne place la nebunie Quentin Tarantino și va fi întotdeauna o încântare să vedem orice film va realiza regizorul. Deși filmele sale clasice au o influenţă definitorie asupra cinematografiei moderne, trebuie să recunoaşteţi că Inglorious Basterds (2009) sau Django Unchained (2012), au avut farmecul lor aparte şi mai presus de orice, originalitate. Atât coloana sonoră cât şi cinematografia fantastică a lui Tarantino, ne fac să credeam că The Hateful Eight, va fi un deliciu şi unul din cele mai bune filme ale anului 2015.

The Hateful Eight, noul film al regizorului Quentin Tarantino
Trailer: nelansat  |    Premiera: Decembrie 2015 |   Distribuţie: Channing Tatum, Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Kurt Russell, Michael Madsen.

_________________________________________________________________________________

THE MARTIAN

Regizorul Ridley Scott revine la genul sci-fi cu adaptarea romanului aclamat scris de Andy Weir, adaptare ce are scenariul scris de Drew Goddard. Povestea viitorului film The Martian, este despre un astronaut blocat pe Marte, care luptă pentru supraviețuire.

THE MARTIAN: Matt Damon Este Pierdut În Peisajul Ostil Al Planetei Marte

Trailer  |   Premiera: 25 Noiembrie 2015 |   Distribuţie: Matt Damon, Jessica Chastain.
_________________________________________________________________________________

ANT-MAN

Nici măcar nu știm cu adevărat dacă proiectul Ant-Man a existat înainte ca regizorul Edgar Wright să fie atașat la conducerea adaptării pentru marele ecran. Dar, Edgar Wright a părăsit proiectul, iar plecarea sa din cauza dezacordurilor creative, se pare că a grăbit realizarea adaptării cărţi de benzi desenate. Ideea unui film cu o abordare cinematografică a unui personaj ce se poate transforma în dimensiune, este mai mult decât intrigantă. Iar înlocuirea lui Edgar Wright care vroia o abordare mai cinică a personajului, cu regizorul Peyton Reed, ar putea fi de bun augur. Există o șansă mare ca acest proiect să dezamăgească, dar pentru acum entuziasmul nostru rămâne la fel.

Paul Rudd şi Michael Douglas în Ant-Man
Trailer   |    Premiera: 31 Iulie 2015 |    Distribuţie: Evangeline Lilly, Paul Rudd, Michael Douglas, Hayley Atwell, Judy Greer

_________________________________________________________________________________

TERMINATOR: GENISYS

Franciza Terminator, va încerca să se reinventeze cu filmul cu numărul cinci intitulat Genisys, după aproape 30 de ani de la start, iar viitoarea producţie a fost mult timp speculata că va avea o cronologie resetată cu implicarea unor călătorii în timp.Povestea începe la fel ca filmul original, într-un viitor îndepărtat (mai exact în 2029) devastat de un război cu maşinile, în care John Connor, reuşeşte să îl trimită pe cel mai loial soldat al său, Kyle Reese, înapoi în anul 1984 pentru a o salva pe mama sa, de un Terminator ce este programat să o ucidă. Însă ceea ce găsește în 1984, nu este exact la ceea ce se aștepta.

Arnold Schwarzenegger revine în Terminator: Genisys

Trailer   |     Premiera: 1 Iulie  |      Distribuţie: Jai Courtney, Emilia Clarke.

__________________________________________________________________________________

TOMORROWLAND

Unul din ele mai aşteptate proiecte science-fiction de anul viitor, este si misteriosului proiect intitulat Tomorrowland, filmul regizat de Brad Bird, care ne tachinează cu secretele unui loc enigmatic si cu un subiect principal ce se învârte în jurul unei adolescente, ce impreună cu un băiat genial, fost inventator, se lansează într-o misiune plină de pericole, pentru a descoperi secretele unui loc plasat undeva în timp și în spațiu, un loc ce există doar în memoria lor colectivă şi care este cunoscut ca şi „Tomorrowland.”

Britt Robertson joacă alături de George Clooney în filmul sci-fi Tomorrowland
Trailer  |   Premiera: 22 Mai 2015 |    Distribuţie: George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson.

__________________________________________________________________________________

JURASSIC WORLD

Următorul film al francizei revoluţionare Jurassic Park, se intitulează Jurassic World şi este regizat de Colin Trevorrow. Filmul de acțiune-aventură, are un scenariu scris de Derek Connolly şi îi are ca producători pe Frank Marshall și Patrick Crowley, în timp ce Steven Spielberg, supraveghează bunul mers al producţiei în calitate de producător executiv. Evenimentele din Jurassic World, au loc la 22 ani de la acţiunea petrecută în Jurassic Park, iar producția ne va purta într-un parc complet funcțional, de pe Isla Nublar.

Jurassic World, are loc la 22 ani de la acţiunea petrecută în primul film Jurassic Park.
Trailer |    Premiera: 12 Iunie 2015 |   Distribuţie: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson.

_________________________________________________________________________________

THE AVENGERS: AGE OF ULTRON

Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow și Hawkeye, sunt supuşi unui test final de care atârna soarta întregii planete. Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială, un robot în stare să evalueze pericolele teroriste, capabil să controleze armata de roboţi a lui Stark. Totuşi, Ultron, va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite, fiind aproape invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se porneşte împotriva populaţiei din New York şi împotriva Răzbunătorilor, supereroii ce sunt în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Totuşi, ei vor avea nevoie de resurse ieşite din comun şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor.

The Avengers: Age Of Ultron, este incontestabil unul din cele mai aşteptate filme ale anului 2015.

Trailer |   Premiera: 1 Mai 2015 |    Distribuţie: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth.

_________________________________________________________________________________

FURIOUS 7

Saga de neoprit Fast And Furious, continuă în primăvara anului viitor cu mega producţia FURIOUS 7. Sequel-ul cu acţiune în mare viteză, aduce înapoi toate personajele favorite ale francizei, iar alături de Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson și Michelle Rodriguez, noul film regizat de James Wan, adăuga şi chipuri noi cum ar fi Jason Statham sau Kurt Russell. Furios 7 a fost inițial programat pentru o lansare de vară în 2014, asta înainte de moartea prematură a actorului Paul Walker, ce a întârziat munca la finalizarea filmului. Continuarea explorează la nivel mondial mai multe locaţii exotice, printre care şi fantasticul Dubai. Neal H. Moritz, Vin Diesel și Michael Fottrell sunt cei trei producători responsabili ce au plimbat distribuţia filmului prin diferite locaţii, în timp ce scenariul original a fost conceput de Chris Morgan.

Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson și Jordana Brewster în Furious 7

Trailer |    Premiera: 3 Aprilie 2015 |     Distribuţie: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludacris, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster.

_________________________________________________________________________________

MISSION IMPOSSIBLE 5

Regizorul Christopher McQuarrie a demonstrat recent că este în formă cu recenta sa colaborare cu Tom Cruse din Jack Reacher şi cu munca la scenariul pentru Edge Of Tomorrow. Deocamdată, nu se ştiu prea multe despre complotul din Mission Impossible 5, dar cu o echipă de producţie bine închegată şi surpriza plăcută pe care Ghost Protocol a făcut-o la boxoffice, ne aşteptăm ca filmul cu numărul cinci, să le întreacă pe cele anterioare din toate punctele de vedere.

Tom Cruise, duce acţiunea la un alt nivel, în Mission Impossible 5: Rogue Nation.
Trailer  |    Premiera: 25 Decembrie 2015 |     Distribuţie: Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames, Alec Baldwin și Rebecca Ferguson

_________________________________________________________________________________

MAD MAX: FURY ROAD

A patra parte a francizei concepute de George Miller, are nebunia perfecta pentru a continua aventurile fantastice ale lui Max Rockatansky, chiar dacă au trecut mai bine de 27 de ani de la Mad Max: Beyond Thunderdome (1985). Bântuit de trecutul său turbulent, Mad Max crede că cel mai bun mod de a supraviețui, este să rătăcească singur. Cu toate acestea, el devine ataşat de un grup de oameni ce vor să treacă peste deşerticul ţinut căruia i se spune Wasteland. Filmul de acțiune post-apocaliptic, ne va purta în cele mai îndepărtate colțuri ale planetei noastre, într-un peisaj deșertic unde toată lumea luptă nebuneşte pentru supravieţuire. Fury Road, are parte de aceleaşi ingrediente faimoase: maşini ciudate, explozii de proporţii, curse mortale, lupte brutale şi foarte multă violenţă.

Tom Hardy este Max Rockatansky în continuarea Mad Max: Fury Road
Trailer |     Premiera: 15 Mai 2015 |     Distribuţie: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz.
_________________________________________________________________________________

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS

The Force Awakens, se intituleaza sequelul extrem de anticipat al francizei Star Wars, una din cele mai populare si profitabile francize din lume. Si daca am spune ca Star Wars: The Force Awakens nu este cel mai asteptat film din 2015, probabil am minti. Producția filmului Star Wars: The Force Awakens şi filmările pentru acesta, s-au încheiat luna trecută şi este destul de incredibil faptul că primele imagini reale din film, sunt deja la îndemâna a milioane de fani, aproape cu un an inainte de lansarea oficiala a filmului. Ca sa nu mai mentionam ca teaser trailerul filmului a realizat o gramada de recorduri chiar pe youtube dupa lansarea sa. Incontestabil, cel putin pentru noi, cel mai asteptam film al anului 2015, ramane Star Wars: The Force Awakens. Produs de companiile Lucasfilm şi Bad Robot, distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, filmul va avea efectele speciale create de Industrial Light & Magic şi Skywalker Sound, coloana sonoră compusă de legendarul John Williams și este regizat de J.J. Abrams.

Cel mai aşteptat film al ultimului deceniu, Star Wars: The Force Awakens
Trailer  |   Premiera: 18 Decembrie 2015 |   Distribuţie:   Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie și Daisy Ridley.

_________________________________________________________________________________

Tu ce film aştepţi să vezi în 2015?!

3 comentarii

  1. Ohoo Mad Max o sa fie bestial si Furious 7 evident. Nici nu incape indoiala ca star wars este unul din cele mai controversate si ateptate.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.