Află Care Sunt Cele Mai Piratate SERIALE TV Din 2014

Lipsa unor linkuri oficiale de streaming plătite, provoacă haos în mediul virtual, iar seriale populare precum Game Of Thrones sau The Walking Dead, rămân în topul descărcărilor ilegale şi în 2014.

Top 10 cele mai piratate seriale tv din 2014

Şi cum 2014 se apropie de sfârșit, vom începe seria de articole anuale despre titlurile de divertisment cele mai piratate, începând de astăzi cu cele mai mai populare seriale din mediul virtual. Ca şi anul trecut, trebuie să menţionăm că această listă, foloseşte statistici din trackerele publice BitTorrent şi nu pe cele oficiale din streaming-ul plătit. Practica ilegală de a distribuii pe internet conţinut protejat prin lege, se numeşte piraterie şi este din ce în ce mai răspândită. Cu toate astea, în fiecare an, multe seriale de televiziune au în continuare audiențe şi încasări ce sparg multe recorduri. Pentru al treilea an consecutiv, serialul celor de la HBO – Game Of Thrones, a fost showul TV cel mai piratat, cu un sezon ce a marcat 8,1 milioane de descărcări ilegale, acesta fiind un număr considerabil mai mare faţă de cele 5,9 milioane de descărcări ilegale de anul trecut.

Game Of Thrones: Cel mai piratat serial şi în 2014

În locul unor seriale ca Breaking Bad sau Dexter, seriale ce se aflau în top zece anul trecut, iată că în topul din 2014, au apărut seriale ca Grey’s Anatomy sau South Park. Noul serial Gotham, a ajuns în listă direct pe locul cinci, cu un total de 3,2 milioane de descărcări ilegale. În timp ce The Walking Dead, The Big Bang Theory, Arrow și Vikings au realizat salturi mari în acest top al descărcărilor ilegale, serialul Suits, a obţinut un declin. Cifrele de mai jos, reprezintă numărul descărcărilor de pe internet, pe decursul întregului an 2014. Deoarece nu există surse publice pentru a înregistra alte date despre alte linkuri de download ale serialelor, numerele de mai jos, ar pute fi semnificativ mai mari.

1.  GAME OF THRONES –       8, 1 milioane    
Game Of Thrones este cel mai piratat serial în 2014
2.  THE WALKING DEAD –  4, 8 milioane            
THE WALKING DEAD
3.  THE BIG BANG THEORY –     3, 9 milioane    
THE BIG BANG THEORY
4.  HOW I MET YOUR MOTHER – 3, 5 milioane
HOW I MET YOUR MOTHER
5.  GOTHAM  –             3, 2 milioane                        
GOTHAM
6.  ARROW   –              2, 9 milioane                             
ARROW
7.  GREY’S ANATOMY –   2, 8 milioane                     
GREY'S ANATOMY
8.  VIKINGS –                         2, 7 milioane                 
VIKINGS
9.  SUITS –                          2, 5 milioane                      
SUITS
10.  SOUTH PARK –          2, 4 milioane                      
SOUTH PARK
Care a fost serialul tău preferat în 2014?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.