În Primul Clip Din HOBBITUL: BĂTĂLIA CELOR CINCI OŞTIRI, Bilbo Preia Iniţiativa

În Primul Clip Din HOBBITUL: BĂTĂLIA CELOR CINCI OŞTIRI, Bilbo Preia Iniţiativa

În mijlocul bătăliei, Bilbo Baggins trebuie să-l avertizeze pe Thorin de atacul iminent al legiunilor de orci, în noul clip din megaproducţia Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Oştiri.

După cum veţi observat din titlu, distribuitorul din România s-a hotărât să schimbe titlul filmului, pentru că în timp ce restul lumii foloseşte cuvântul „Armate”, noi trebuie să folosim cuvântul „Oştiri” fiindcă suntem mai din Balcani şi trebuie să se vadă. Lăsând sarcasmul la o parte, campania de marketing pentru ultima parte a trilogiei Hobbitul, pare mai puţin agresivă decât a filmului anterior, iar după ce am văzut primul trailer extins ce a avut în centrul atenţiei imensa bătălie pentru Pământul De Mijloc, cum ar fi să vedem exact tonul filmului într-un clip din film? Thranduil (Lee Pace) nu este dispus să mai verse sângele elfilor, după ce Gandalf (Ian McKellen), îl roagă să trimită o iscoadă care să îl anunţe pe Thorin de atacul iminent al orcilor. Dar Bilbo Baggins (Martin Freeman) nu are nici o problemă în a prelua singur sarcina. Şi ghici cum se face nevăzut Hobitul pentru a se strecura printre hoardele de Orci?!Bolg în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Oştiri
Galadriel şi Gandalf în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Oştiri
Bilbo Baggins în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Oştiri

Acest film final al trilogiei The Hobbit, regizată de Peter Jackson, încheie aventura personajului principal Bilbo Baggins, ce împreună cu vrăjitorul Gandalf și cei treisprezece pitici conduşi de Thorin Oakenshield, pornesc într-o aventură periculoasă prin Middle Earth pentru a revendica Regatul pierdut al Dwarfilor din Erebor. După ce au încercat să recupereze comoara păzită de fiorosul Dragon Smaug, compania dwarfilor, ajutaţi de Bilbo, a dezlănţuit fără să vrea, o forță mortală pe Pământul De Mijloc. Înfuriat de acţiunile lor, Smaug, plouă cu mânie şi foc asupra oamenilor lipsiți de apărare din Lake Town. Obsedat mai presus de toate, de comoară pe care tocmai a recuperat-o, Thorin Oakenshield, riscă să sacrifice prietenia celor din jur.

Lord Elrond în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Oştiri
Lady Galadriel în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Oştiri
Tauriel şi Legolas în Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Oştiri

Prinşi în toiul evenimentelor, nimeni nu observă apropierea unui pericol şi mai mare. Duşmanul de moarte al tuturor vietăţilor din Pământul De Mijloc, Sauron, trimite în secret, legiuni întregi de orci pentru un atac surpriză asupra Muntelui Singuratic. În timp ce conflictul escaladează serios, dwarfii, elfii și oamenii, trebuie să decidă dacă vor să îşi unească forţele, sau să fie distruşi pentru totdeuna. Eroul nostru, Bilbo Baggins, se află din nou în mijlocul unei lupte epice ce vă hotăra soarta lui şi a prietenilor săi, în bătălia epică dintre cele cinci armatele, ce va stabili soarta Pământului de Mijloc.

Poster Hobbitul: Bătălia Celor Cinci Oştiri

În The Hobbit: The Battle Of The Five Armies, joacă actori ca Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Evangeline Lilly, Lee Pace, Luke Evans, Benedict Cumberbatch, Stephen Fry, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Ken Stott, James Nesbitt, și Orlando Bloom. Ultima parte a trilogiei The Hobbit, va ajunge în cinematografele din România, pe 19 Decembrie 2014.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.