Primul Trailer ENTOURAGE: Adaptarea Serialului Readuce Toate Personajele Favorite Pe Marele Ecran

Primul trailer pentru versiunea mult anticipată pentru marele ecran a premiatului serial HBO, Entourage, reunește distribuţia inițială a show-ului și câteva apariţii surpriză.

ENTOURAGE: Primul trailer al filmului reuneşte toată distribuţia serialului

Fanii serialului Entourage, au fost în aşteptare încă din 2011, așteptare ce va lua sfârşit astăzi. Primul trailer pentru filmul de lung metraj, Entourage, a ajuns în cele din urmă on-line. Atunci când serialul s-a încheiat, a lăsat o mulțime de întrebări fără răspuns. Sloan (Emmanuelle Chriqui) a fost însărcinată cu copilul lui Eric, Vince era în drum spre Paria pentru a se căsătorii, iar Ari, acceptă un loc de muncă în calitate de șef al studioului. Evident, ambițiile personajelor principale, s-au schimbat, dar legătura dintre ei, rămâne destul de puternică. La fel rămâne şi lumea capricioasă și de multe ori acerbă de la Hollywood. Pentru moment însă, acest trailer, are mult umor, energie și tonul special care ne-a făcut să iubim serialul original Entourage.

Distribuţia serialului Entourage, reuneşte toată distribuţia în filmul de lung metraj
Primul trailer pentru filmul Entourage - Ari şi probleme lui de furie
Apariţii surpriză în filmul Entourage: Mark Wahlberg

Pentru cei care sunt puţin derutaţi de unele din celebrele chipuri ce apar în trailer, Mark Wahlberg, a fost baza serialului HBO, el fiind co-creator și producător mult timp. Așa că apariţia sa în show, are sens. De asemenea, Billy Bob Thornton joacă rolul unui investitor de film foarte bogat, iar Haley Joel Osment, rolul fiul său, însărcinat cu siguranţa lui Chase și bună funcţionare a companie. Evident, lucrurile acolo nu merg prea bine. Iar marea surpriză a filmului: Ronda Rousey, celebra luptătoare MMA care şi-a făcut apariţia recent în The Expendables 3 si va aparea in Furious 7. În ceea ce privește începutul trailerului, este vorba despre filmul la care Vincent Chase (Adrian Grenier), lucrează în producţia Entourage.

Teaser poster Entourage

Filmul aduce înapoi întreaga distribuție inițiala a serialului, începând cu Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara și Jeremy Piven, într-o poveste ce are loc la puţin timp după sezonul opt al serialului. Scris și regizat de creatorul Doug Ellin, Entourage, va ajunge în cinematografe pe data de 5 Iunie 2015.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.