Primul Trailer SAN ANDREAS: DWAYNE JOHNSON Se Luptă Cu Un Cutremur Devastator

În primul trailer al thrillerului San Andreas, un cutremur cu magnitudinea de 9 grade din California, îi oferă o provocare fantastică lui Dwayne Johnson, care trebuie să o salveze pe fiica sa.

Dwayne Johnson se luptă cu un cutremur devastator în primul trailer al filmului San Andreas

Thriller-ul de acțiune, îl reuneşte pe actorul Dwayne Johnson cu regizorul Brad Peyton și producător Beau Flynn, în urma colaborării lor ce a avut loc la realizarea filmului Journey 2: Mysterious Island. Deşi acţiunea filmului, este plasată undeva în California, aproape toate scenele filmului San Andreas, au fost filmate în Australia, pe lângă The Gold Coast, Brisbane. Întreaga suprafaţă a Pământului este străbătută de o reţea deasă de crăpături acolo unde rocile sfărâmicioase s-au rupt. Unele dintre aceste fisuri străbat un continent întreg. Dacă rocile de ambele părţi ale crăpăturii se deplasează, fractura poartă numele de falie. Filmul are la baza sa, fapte reale despre instabila falie numită San Andreas, o falie transformabilă situată între plăcile tectonice ale Pacificului și Nord America, având o lungime de 1300 km.

Alexandra Dadarrio în primul trailer al filmului San Andreas
Primul trailer al filmului San Andreas
Paul Giamatti în primul trailer al filmului San Andreas

Cu falia San Andreas, se asociază cutremure ce ating magnitudine de până la 8,1 pe scara Richter și care cauzează deplasări de suprafață de până la 7 metri. Complotul filmului se concentrează pe un cutremur masiv ce lovește California, dar şi pe misiunea disperată a unui pilot de elicoptere pentru misiunile de salvare (Dwayne Johnson), care împreună cu fosta sa soție înstrăinată (Carla Gugino), trece prin cele mai cumplite momente în drumul lor de la Los Angeles la San Francisco, în încercarea de a o salva pe singura lor fiică. Producţia San Andreas, este deja văzută ca o proprietate ce are potențial de franciză, iar dacă e aşa, înseamnă că cei de la New Line, intenționează să dezlănțuie o serie de cutremure serioase pe Coasta de Vest.
San Andreas este produs de New Line Cinema și Village Roadshow Pictures şi mai are în distribuţie actori că Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt, Kylie Minogue și nominalizatul la Oscar, Paul Giamatti.

Teaser Poster San Andreas

Brad Peyton a regizat filmul pe baza unui scenariu scris de Carey şi Chad Hayes, iar Beau Flynn este producătorul executiv.
Filmul San Andreas, ajunge în cinematografele 3D și 2D pe 29 Mai 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.