Vezi Primul Trailer Oficial Pentru TERMINATOR: GENISYS Şi Primul Poster

Un T-1000 nou și două versiuni ale lui Arnold Schwarzenegger, te vor bulversa în primul trailer pentru Terminator: Genisys, producţia ce schimbă linia temporală a bine cunoscutelor evenimente din primul film petrecute în 1984.

Primul trailer oficial Terminator: Genisys

Paramount a lansat primul trailer al filmului Terminator Genisys, regizat de Alan Taylor (Thor: The Dark World), o nouă încercare de resuscitare a faimoasei francize. Povestea începe la fel ca filmul original, într-un viitor îndepărtat (mai exact în 2029) devastat de un război cu maşinile, în care John Connor (Jason Clarke), reuşeşte să îl trimită pe cel mai loial soldat al său, Kyle Reese (Jai Courtney) înapoi în anul 1984 pentru a o salva pe mama sa (Emilia Clarke), de un Terminator ce este programat să o ucidă. Însă ceea ce găsește în 1984, nu este exact la ceea ce se aștepta. Într-adevăr, acest trailer de debut, urmează cam aceeași traiectorie ca şi primul film, iar cadrele trailerului, arată ca un simplu remake al filmului Terminator, poate puţin diferit la partea de efecte speciale şi la faptul că arată mai multe evenimente din viitor, înainte de a sări într-un foarte diferit an 1984.

Skynet devine conştient şi atacă omenirea în Terminator: Genisys
Arnold Schwarzenegger în rolul unui terminator T-800 mai în vârstă

Nu e nimic prea rău în acest trailer, dar totul arată foarte familiar şi oarecum, cunoscut. Nu prea înţeleg sensul acestei noi resuscitări, mai ales că poveste nu este deosebit de convingătoare. Până şi cadrele în care s-au băgat bani mulţi, cele de acțiune combinate cu efecte speciale, arată cumva, rudimentar. Nimic nu mi-ar plăcea mai mult decât să fiu plăcut surprins de noua poveste din Terminator: Genisys, dar această introducere pentru noul film al francizei, nu este deosebit de promițătoare. Desigur, nu este greşit faptul că Byung-hun Lee este un T-1000, dar, deşi am o profundă admiraţie pentru ea, Emilia Clarke este o alegere discutabilă. Revenirea lui Arnold, este evident manipulată pentru a servi publicul nostalgic și sunt aproape sigur va exista o reacție benefică din cauza poveştii similare cu cea din primele două filme Terminator. Totuşi, cantitatea mare de efecte CGI este cumva, foarte îngrijorătoare: vezi cum zboară Arnold în elicea unui elicopter, ca o rachetă balistică.

Poster Terminator: Genisys

În Terminator: Genisys, joacă Arnold Schwarzenegger, Matt Smith, Byung-hun Lee, Dayo Okeniyi, Courtney B. Vance, și JK Simmons.
Terminator Genisys ajunge în cinematografe pe 1 Iulie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.