tdfn_ro_the_interview_james_franco_seth_rogen_hacked

Hackerii Forţează Compania Sony Să Revoce Lansarea Comediei THE INTERVIEW

Gruparea de hackeri anonimi ce a spart serverele celor de la Sony, a lansat un mesaj de ameninţare ce forţează compania să revoce lansarea în cinematografe a comediei The Interview.

Iată că s-a întâmplat un eveniment fără precedent, după ce organizaţia de hackeri care a spart serverele companiei Sony Pictures, a lansat public email-urile private ale angajaţilor şi multe din documentele oficiale ale celor de la Sony. Hackerii anonimi, nu au renunţat la atac şi au lansat o ameninţare adresată celor care au de gând să vizioneze filmul The Interview. Mesajul ce a descurajat proprietarii de cinematografe din Statele Unite, care au refuzat până la urmă să proiecteze filmul în sălile de cinema, este acesta:
-„Atenţie. Vă vom arăta la premiera filmului The Interview, cât de amară poate fi soarta celor ce caută amuzamentul în teroare. În curând lumea întreagă va înţelege ce film îngrozitor au realizat cei de la Sony Pictures Entertainment. Doar amintiţi-vă de 11 septembrie 2001.”
Momentan, toate lanţurile de cinematografe din America, au anulat proiecţiile filmului, iar cei de la Sony Pictures, au renunţat în mod oficial la premiera stabilită iniţial pe 25 decembrie. Ei au menţionat într-un comunicat de presă că înţeleg îngrijorarea managerilor de cinematografe faţă de publicul lor. Totuşi, pentru a putea recupera cele 42 de milioane de dolari cheltuite pentru producţia comediei The Interviw, oficialii de la Sony Pictures, încearcă acum să îşi dea seama ce să facă cu filmul.
James Franco şi Seth Rogen în comedia The Interview
Din câte se pare, cei de la Sony, ar putea recurge la o lansare online direct pe platforma VideoOnDemand (VOD).
În urma acestor evenimente nefericite, compania a renunţat de tot la promovarea filmului şi la premiera acestuia. Dacă încă nu ştiai, cei de la Sony Pictures, au fost victima unui atac fără precedent ce s-a îndreptat împotriva angajaților, clienților și în general împotriva afacerilor oficiale din industia cinema.
Cei care au atacat compania, au furat proprietăţi intelectuale, drepturi de autor, email-uri private și materiale sensibile, doar pentru a distruge spiritul şi moralul celor implicaţi în realizarea comediei The Interview.
După succesul blockbusterului This Is The End, regizorul Evan Goldberg, împreună cu Seth Rogen, care este co-scenarist şi regizor, au considerat că nu se realizează suficiente bancuri pe seama situaţiei din Coreea de Nord. Aşa că, alături de actorul şi prietenul său James Franco, ei interpretează rolul a doi jurnalişti pe nume Dave Skylark și producătorul său Aaron Rapoport, ce realizează populara emisiune de tabloid, Skylark Tonight.
Poster The Interview
Când cei doi descoperă că dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, este un fan al emisiunii lor, hotărăsc să realizeze un interviu cu el în încercarea lor disperată de a se legitima ca jurnaliști adevăraţi. În timp ce Dave și Aaron se pregătesc să călătorească la Phenian, planurile lor se schimbă atunci când nişte oficiali de la CIA îi recrutează să-l asasineze pe liderul nord coreean.

5 comentarii

 1. 1. Serios? Acesta este argumentul tau? Google? Pot sa-ti dau si eu linkuri cate vrei, tot la o cautare rapida pe google.
  2.1 Corect este "nu stii", nu "nu sti". Dar n-ai de unde sa stii tu de-astea.
  2.2 Daca nu stiu ce inseamna hacker degeaba ma gandesc la cuvant, n-o sa-mi apara intelesul ca prin minune. Ma informez mai degraba.
  2.3 apropo VIRGULA expert AL limbii romane.
  2.4 Intr-o enumerare punctul se pune la sfarsit.
  3. Este vorba de gramatica, nu literatura. Sau nu stii care-i diferenta? Iti explic daca doresti.
  4. M-am semnat la sfarsit, nu am conturi acceptate.

  In concluzie, mi-am pierdut aiurea timpul cu niste mitici care au o rubrica obscura pe internet si se cred buricul pamantului sau mai stiu eu ce soi de zeitati, cand de fapt nu isi dau seama ca cea mai mare realizare a lor este ca s-au nascut. Si cam atat…

  acelasi,
  silviucu

  p.s. Detergentule, vezi ca te afli in Romania. Nu-ti convine,PA!

  1. @anonim sau silviu-cucu sau cum naiba vrei să îţi zici.
   Mult mai obscur decât "rubrica" asta – care e de fapt un blog – eşti tu. De bine de rău, aici măcar găseşti o tonă de informaţii. În schimb să vii să arunci cu noroi, aşa cum faci tu, e uşor. Mintea ta îmbibată de tâmpenie – pardon, vroiam să zic gramatică – nu asociază numele Ariel decât cu un detergent. Atâta poţi. Zău aşa, vezi-ţi de ale tale şi nu mai reveni pe la rubrica asta obscură.
   P.S. Numele Ariel este de origine ebraică, înseamnă "Leul lui Dumnezeu".

   acelaşi
   anonim-silviu-ionel-mircea-florin-vasile-nelu-sau_ce_vrei_tu.

  1. 1. Baiatule, esti dus cu pluta rau de tot: http://www.digitaltrends.com/computing/official-north-korea-hacked-sony-pictures/
   si asta la o cautare rapida pe google.
   2. Daca nu sti ce inseamna hacker, gandeste (daca ai cu ce) (apropo expertule al limbii romane, aici venea punct).
   3. Ce ar fi sa corectezi tu textul – avand in vedere ca esti o somitate in domeniu literaturii – si sa ne scutesti pe noi ceilalti cititori de ignoranta ta. Invata sa pui PUNCT.
   4. E usor sa critici ca si anonim.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.