Top 10 Filme De Crăciun Pe Care Trebuie Să le Vezi (Partea A Doua)

TOP 10 Filme Esenţiale De CRĂCIUN Pe Care Trebuie Să le Vezi

În fiecare an, există filme speciale ce indiferent de starea în care suntem, ne vor introduce în spiritul fantastic al sărbătorilor de iarnă, iar astăzi, avem o listă cu unele din cele mai reuşite filme pentru Crăciun, realizate de-a lungul timpului.

Trading Places (1983)

Trading Places (1983)
Cunoscut la noi sub titlul de Pariul, filmul regizorului John Landis, îi are în rolurile principale pe Eddie Murphy (Valentine) în rolul unui neînsemnat şmecheraş de cartier şi Dan Aykroyd (Whinthorpe), în rolul unui bogat director de la Duke Brothers, o firmă de pe Wall Street. Şi ce ar putea să se întâmple atunci când un snob investitor de pe Wall Street se intersectează cu un șmecheraș de cartier, chiar în preajma Crăciunului? Se obține una dintre cele mai tari comedii din toate timpurile! Distracţia începe atunci când super bogaţii fraţi Duke, pun pariu că ratatul Valentine, ar fi devenit un om de succes, la fel ca îngâmfatul Winthorpe, dacă circumstanţele ar fi fost inversate. Fraţii Duke au destui bani să facă acest lucru posibil, dar când Valentine şi Winthorpe devin parteneri, cei doi fraţi capătă mai mult decât plata unui pariu!

Jingle All the Way (1996)

Faceți cunoștință cu Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) , un agent de vânzări ce este în mod constant ocupat la locul de muncă, care îl dezamăgește mereu pe fiul său. După ce acesta lipseşte de la antrenamentul fiului, el promite să se revanşeze de Crăciun cu o jucărie pe care micuţul şi-o dorea de multă vreme: Turbo Man. Ceea ce Howard nu ştie de fapt, este că fiecare copil vrea să aibă o jucărie Turbo Man. În Ajunul Crăciunului el trebuie să concureze cu un lucrător poştal, un actor, un poliţist şi cu aproape fiecare părinte din oraş, pentru a face rost de jucăria mult visată. În timp ce Howard se agită în oraş, băieţelul său îi duce dorul, iar soţia sa primeşte avansuri din partea unui vecin foarte insistent şi foarte ciudat.

The Nightmare Before Christmas (1993)

Coşmar Înainte De Crăciun, este fantezia animată a regizorului Tim Burton, în care Regele Dovleac dă din greşeală, peste intrarea în oraşul Crăciunului. El este atât de impresionat, încât hotărăşte să-l răpească pe Moş Crăciun şi să împartă darurile în locul acestuia. Numai că buna intenţie a lui, se transformă rapid într-un coşmar, pentru că, în locul obişnuitelor daruri, copiii primesc păianjeni, gândaci şi cranii.

Elf (2003)

Elf (2003)​
Elful, este filmul regizorului Jon Favreau (Iron Man), mai puţin convenţional, ce spune că nu toţi piticii lui Moş Crăciun sunt pitici buni. Will Ferrell este Buddy, un copil de la orfelinat care se strecoară în sacul plin de jucării al lui Moş Crăciun şi se trezeşte din întâmplare la Polul Nord! Cariera de spiriduş nu i se potriveşte deloc, deoarece el creşte de trei ori mai mare decât un spiriduş normal, ajungând astfel precum Gulliver în Ţara Piticilor. Atunci când îşi dă seama că nu se poate adapta în lumea spiriduşilor, Buddy se hotărăşte să plece la New York, pentru a-şi găsi adevărata familie şi pentru a readuce sărbătoarea Crăciunului în conştiinţa celor ce nu vor să mai creadă în existenţa Moşului.

The Polar Express (2004)

The Polar Express (2004)
Având un scenariu bazat în totalitate pe o carte de copii, Robert Zemeckis regizează unul din cele mai frumoase şi originale filme animate, în care personajul lui Tom Hanks, nu crede în Moş Crăciun şi nici în miracole.  Dar în ajunul Crăciunului, un lucru extraordinar se întâmplă.  La uşa casei sale apare un tren ce se numeşte Polar Express, iar conductorul, îl invită înăuntru. Aventura care va începe, va întrece orice imaginaţie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.