Trailer Nou MORTDECAI: JOHNNY DEPP Salvează Lumea Cu Noi Situații Absurde Şi Comice

Johnny Depp, revine la interpretarea ce i-a definit cariera şi ne încântă cu un personaj absurd şi comic, în noul trailer al producţie Mortdecai, alături de Jeff Goldblum, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor şi Paul Bettany.

Johnny Depp salvează lumea cu noi situații comice în filmul Mortdecai

După ce l-am văzut pe Johnny Depp luând în piept o varietate de roluri interesante, de la amețitorul Pălărier nebun din Alice în Ţara Minunilor, la vampirul legendar din Dark Shadows sau partenerul stoic din The Lone Ranger, ultimul său proiect intitulat Mortdecai, sugerează că actorul şi-a găsit în cele din urmă chemarea actoricească: rolul unui englez de clasă superioară, cam trăznit. Actorul care a reuşit să spună diferit povestea lui Willy Wonka, fără a aborda o personificare mai veche, omul care a reinventat felul în care vorbesc şi se comportă piraţii, revine pe marele ecran cu o peliculă, ce pare la prima vedere mai mult decât interesantă. Johnny Depp preia din nou un rol excentric pe care îl transformă radical, iar alături de Jeff Goldblum, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor și Paul Bettany, el îl interpretează pe Charlie Mortdecai, un dealer de artă cam vesel, aflat în căutarea unui tablou furat, despre care se zvoneşte că ar conţine cheia secretă pentru aurul ascuns al naziştilor. Jonglând cu nişte mafioţi ruși furioși, un agent MI-5, soția lui imposibilă și un terorist internațional, dealerul de artă trebuie să traverseze globul înarmat doar cu farmecul său personal, într-o cursă pentru recuperarea tabloului furat.

Gwyneth Paltrow şi Ewan McGregor în filmul MortdecaiJohnny Depp într-un nou rol excentric: Charlie Mortdecai

La baza scenariului a stat romanul lui Kyril Bonfiglioli, fost dealer de artă devenit redactor şi, ulterior, scriitor. Personajul Charlie Mortdecai, a fost descris ca un anti-erou iar aventurile sale s-au extins pe parcursul a patru cărţi, ultima fiind publicată chiar după moartea autorului. Şi chiar dacă cărţile autorului, au un ton mai serios, se pare că datorită influenţei lui Johnny Depp, noi vom avea parte de o comedie aiurită, ce va fi destul de greu de digerat pentru unii, dar pe de altă parte, distractivă. În sfârşit, Depp, este liber să îmbrăţişeze înclinațiile sale mai sălbatice, aceea nebunie silenţioasă ce-i permite actorului să joace personaje absurde mai bine decât oricine altcineva, E bine să vedem că actorul revine înapoi în zona sa de confort şi am avea de spus un singur lucru: rămâi la fel de ciudat Johnny!

Poster Mortdecai

În film mai joacă Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn, Aubrey Plaza, Jeff Goldblum, Oliver Platt și Paul Bettany.
Mortdecai va avea premiera pe data de 6 Februarie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.