Trailer Nou TAK3N: Actorul LIAM NEESON Îţi Arată Douăsprezece Abilităţile Speciale

Actorul Liam Neeson, aplică regula a douăsprezece abilităţi speciale, în noul trailer pentru filmul de acţiune Take3n, în care fostul agent Bryan Mills, este pornit să-şi facă singur dreptate.

Liam Neeson iţi arată douăsprezece abilităţile speciale în noul trailer al filmului de acţiune Tak3n

Liam Neeson revine la rolul fostului agent cu abilităţi speciale Bryan Mills, a cărei reconciliere cu fosta sa soție, este tragic întreruptă atunci când ea, este ucisă cu brutalitate. Consumat de furie, și acuzat de crimă, Bryan, este pus pe fugă. În timp ce încearcă să se sustragă urmăririi neobosite a celor de la CIA, FBI și a celor de la Poliție, Bryan Mills, trebuie să-şi folosească setul special de abilităţi şi stilul său unic de a-şi face dreptate, pentru a da de urma adevăraţilor criminali. În încercarea sa disperată de a se razbuna, el trebuie sa protejeze singurul lucru care mai contează acum pentru el: fiica lui. Salvarea fiicei din mâinile traficanților de persoane și mai apoi răzbunarea împotriva mafioților albanezi, par lucruri mărunte acum pentru Liam Neeson.

Liam Neeson în filmul de acţiune Tak3nForest Whitaker în filmul de acţiune Tak3n

Personajul său, Bryan Mills, are de înfruntat o situație mult mai gravă decât în filmele anterioare. Cu o nuanţă mult mai închisă şi un ton mai grav decât ne-am fi așteptat, Tak3n, o aduce înapoi şi pe actrita Famke Janssen, doar pentru câteva secvenţe, deoarece caracterul lui Liam Neeson, este de fapt acuzat că şi-a omorât soţia. Deși Liam Neeson şi-a construit statutul actual de star al filmelor de acțiune, după succesul thriller-ului Taken din 2008, actorul a fost sceptic cu privire la revenirea sa la un alt film al francizei. Cu toate acestea, filmul Taken 2, a băgat în buzunarele celor de la studio, aproape 375 de milioane de dolari în întreaga lume, asta însemnând destul de mult față de bugetul modest de 45 milioane de dolari al filmului. După ce şi-a negociat revenirea în Taken 3, pentru enorma sumă de 20 milioane dolari, Liam Neeson, pare să fie mai mult decât confortabil în pielea personajului Bryan Mills.

Poster Internaţional Tak3n

În Tak3n, mai joacă Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker și Jonny Weston. Aceasta ar trebui să fie producţia ce încheie trilogia de acţiune Taken, dar dacă Tak3n îşi continuă tendința și câștigă mai mult decât filmele predecesoare, este greu de crezut că studioul va scoate din priză franciza. Chiar dacă în filmul cu numărul trei al francizei, nu este nimeni răpit,  Tak3n (Taken 3), ajunge în cinematografe pe 8 Ianuarie 2015.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.