Trailer WILD CARD Următorul Film De Acţiune Cu JASON STATHAM Şi SOFIA VERGARA

Trailer WILD CARD Următorul Film De Acţiune Cu JASON STATHAM Şi SOFIA VERGARA

Jason Statham, este un bodyguard cu competențe letale ce se cufundă în lumea interlopă, devenind urmărit de toată lumea și căutat de un şef mafiot, în noul trailer al filmului de acţiune Wild Card.

Orice ai crede despre filmele cu Jason Statham, nu poți nega că actorul lucrează din greu. El are, de obicei, cel puțin două filme lansate pe an, iar anul viitor, are trei. Primul este Wild Card, un remake al filmului Heat din 1986, ce l-a avut în rolul principal pe Burt Reynolds. Personal, îmi place Jason Statham. Mai ales că filmele în care acesta joacă, sunt pline de acţiune, iar subgenul acestor producţii, a ajuns practic să fie cunoscut sub numele de „filme cu Jason Statham. Filmul Wild Card, are o istorie destul de interesantă. Acesta utilizează același scenariu ca și filmul original, care a fost o adaptare a romanului conceput de William Goldman (The Princess Bride, Butch Cassidy și Sundance Kid). Se pare că lui Goldman, nu prea i-a plăcut adaptarea din 1986 și a vrut un remake. Aşa că filmul Wild Card, nu e chiar un remake al filmului din trecut, ci mai degrabă un remake al scenariului.

Jason Statham şi Sofia Vergara în filmul Wild Card
Jason Statham, are competențe letale în filmul Wild Card

Dacă această nouă versiune va fi mai bună, rămâne de văzut, dar cel puțin deocamdată, primul trailer al filmului Wild Card, este o indicaţie clară că filmul lui Statham, este mult mai distractiv. Simon West se ocupă de regia filmului, iar ţinând cont că acesta a mai lucrat cu Jason Statham, în The Expendables 2 și The Mechanic, ne aşteptăm ca rezultatul să fie unul exploziv.
Wild Card, pare că are mai mult farmec decât toate filmele standard al actorului Jason Statham, iar în primul rând, are cu siguranţă are o distribuţie mai bună.

Jason Statham în filmul de acţiune Wild Card
Sofia Vergara în filmul de acţiune Wild Card

Iar cu un scenariu scris de legendarul William Goldman, se pare că producţia de acţiune, are mult mai multă personalitate decât toate celelalte filmele cu Jason Statham. În primul rând, umorul pare mai bun, iar acest trailer este de asemenea cu ani lumină mai bun decât orice material promoţional lansat în urmă.
Filmul, regizat de Simon West, are în distribuţie actori ca Michael Angarano, Milo Ventimiglia, Dominik García-Lorido, Anne Heche, Sofia Vergara, Max Casella, Jason Alexander, Francois Vincentelli, Davenia McFadden, Chris Browning, Matthew Willig, Greice Santo cu Hope Davis și Stanley Tucci.

Poster pentru filmul de acţiune Wild Card cu Jason Statham

Wild Card, ajunge in cinematografe pe 30 Ianuarie, iar daca acest film al actorului nu te incanta, cu siguranta urmatorul film al lui Jason Statham, ce apare in luna Mai, o va face: Furious 7.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.