BEN AFFLECK Şi DAVID FINCHER Vor Realiza Un Remake Al Filmului Clasic: STRANGERS ON A TRAIN

Actorul Ben Affleck și regizorul David Fincher, vor realiza un remake după filmul clasic al maestrului Hitchcock, Strangers On A Train din 1951.

Ben Affleck și David Fincher vor reface un film clasic de Hitchcock

Se pare că Ben Affleck, David Fincher și Gillian Flynn au fost foarte încântaţi să lucrez împreună la recenta producţie Gone Girl, film ce a încasat până acum, 365 milioane dolari în întreaga lume. Ei, vor face din nou echipă pentru a realiza un remake după filmul clasic al maestrului Hitchcock: Strangers On A Train. Ben Affleck, va juca rolul principal în viitorul film, iar prin intermediul celor de la Pearl Street Films şi Warner Bros, actorul va fi producătorul filmului. Scenaristul Gillian Flynn, va scrie povestea filmului, ce va avea un scenariu bazat pe filmul original din 1951 și va avea un twist contemporan. Filmul original, îl avea în centrul atenţiei pe Guy Haines (Farley Granger), un jucător de tenis profesionist, ce este plictisit de căsătoria sa.Cu toate acesta, chiar înainte de a divorța, Guy, se întâlneşte într-un tren, cu un necunoscut care se oferă să o ucidă pe soția sa, dacă el îl va ucide la rândul său, pe tatăl necunoscutului în schimb.

Posterul original al filmului Strangers On A Train

Totuşi, noul remake al filmului, îl va avea de data aceasta în rolul personajului principal pe Ben Affleck, care va juca rolul unui star de cinema care este în mijlocul unei campanii pentru premiile Oscar. Atunci când avionul său privat suferă o defecţiune, el primeşte o invitaţie de călătorie de la un străin foarte bogat.
Ben Affleck, este un actor destul de ocupat momentan, dar se pare că îşi va face loc în calendar pentru acest remake, ce se zvoneşte că se va intitula Strangers On A Plane. El mai are de filmat pentru producţia Live By Night și pentru mult anticipatul film Justice League, unde îl interpretează pe Batman. Dacă lucrurile stau bine, s-ar putea să vedem Strangers On A Plane, prin 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.