MISSION: IMPOSSIBLE 5 Va Ajunge În Cinematografe Cu Cinci Luni Mai Devreme Decât Se Aştepta

De frica unui eşec financiar, din cauza premierei lui Star Wars: The Force Awakens, Paramount mută premiera filmului MISSION: IMPOSSIBLE 5, cu cinci luni mai devreme decât era programată iniţial.

Paramount mută premiera filmului Mission: Impossible 5

Cei de la Paramount, ne încântă cu o veste bună: Misiune Imposibilă 5, va ajunge în cinematografe cu aproximativ cinci luni mai devreme decât era programat iniţial. Filmul regizorului Christopher McQuarrie, ce îl are din nou în rolul principal pe Tom Cruise, era programat iniţial pentru o lansare de Crăciun, dar, probabil a devenit destul de evident pentru oficialii de la Paramount, că luna Decembrie 2015, va aparţine în totalitate celei mai aşteptate premiere ale anului: Star Wars: The Force Awakens. O mişcare logică, mai ales pentru cineva care aşteaptă cu nerăbdare premiera ambelor filme. Ca şi consumatori de filme, vrem cu toţii ca amândouă blockbustere, să aibă o șansă egală de a obține câţi mai mulţi spectatori.

Jeremy Renner, Tom Cruise, Simon Pegg şi Ving Rhames pe platourile de filmare pentru Mission: Impossible 5
Tom Cruise şi Simon Pegg pe platourile de filmare pentru Mission: Impossible 5

Deci, producţia Mission: Impossible 5, va avea premiera acum pe 31 Iulie 2015.
Filmul este regizat de Christopher McQuarrie şi îl are în rolul principal Tom Cruise, alături de Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames, Sean Harris, Rebecca Ferguson și Alec Baldwin. Regizorul Christopher McQuarrie a demonstrat că este în formă prin colaborarea sa cu Tom Cruse din Jack Reacher şi cu munca la scenariul pentru Edge Of Tomorrow. Deocamdată, nu se ştiu prea multe despre complotul din Mission Impossible 5, dar cu o echipă de producţie bine închegată şi surpriza plăcută pe care Ghost Protocol a făcut-o la boxoffice, ne aşteptăm ca filmul cu numărul cinci, să le întreacă pe cele anterioare din toate punctele de vedere.

Tom Cruise în Mission Impossible 4: Ghost Protocol

Este de aşteptăm ca un trailer pentru producţia cu numărul cinci a francizei Mission Impossible, să apară cât de curând. În fond, mai sunt doar şase luni până la premiera filmului.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.