Primul Trailer Pentru ANT-MAN: Cel Mai Mic Super-Erou Din Universul Cinematic Marvel

Disney a lansat primul trailer pentru Ant-Man, cel mai nou super-erou al universului Marvel, ce este înarmat cu abilitatea uimitoare de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea.

Paul Rudd este cel mai nou supererou al universului Marvel: Ant-Man

Paul Rudd joacă rolul unui escroc pe nume Scott Lang, un tip ordinar ce trebuie să-şi îmbrățișeze soarta şi să răspundă chemării interioare de a deveni un super-erou. Primul trailer pentru Ant-Man, este puţin surprinzător, mai ales că are un ton foarte sumbru, oarecum lipsit de farmec sau eroism. Există o serie de scurte momente de frivolitate, fapt ce este cu siguranţă o schimbare în tonul pe care publicul larg îl aştepta de la un film Marvel.Totuși, implicarea lui Paul Rudd și a co-scenaristul Adam McKay în realizarea scenariului pentru Ant-Man, sugerează că filmul în sine, va avea şi mult umor. Ant-Man nu pare a fi filmul cel mai personal al celor de la Marvel, din punct de vedere al personajului nou pe care aceştia îl lansează.

Michael Douglas în Ant-Man
Paul Rudd este cel mai nou supererou al universului Marvel: Ant-Man

Totuşi este revigorant să vedem că Ant-Man este mai presus de orice, un om ce nu încearcă să salveze întreaga lume (încă), deși având în vedere perioada de timp scurtă în care s-a realizat şi filmat producţia Marvel, este de înțeles că nu vom avea parte de foarte multe efecte speciale, ci mai degrabă de un film ce se axează mai mult pe povestea personajului principal.
Nu putem spune clar dacă acest teaser trailer ne determină să ne placă mai mult sau mai puțin filmul, dar este al naibii de interesant să îl vedem pe Paul Rudd într-un rol mai serios, deşi presimţim că Ant-Man va conţine foarte mult umor sec şi glume deocheate.

Costumul fantastic din Ant-ManEscrocul Scott Lang (Paul Rudd), devine Ant-Man

Înarmat cu abilitatea uimitoare de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

Poster Ant-Man

Alături de Michael Douglas şi Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Abby Ryder Fortson, Judy Greer, David Dastmalchian, Wood Harris, Neil Hamburger și John Slattery mai fac parte din distribuţia filmului Marvel.
Ant-Man va ajunge în cinematografe prin 17 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.