Primul Trailer Pentru BIG GAME Îl Are Pe SAMUEL L. JACKSON În Rolul Președintelui Pus Pe Fugă

În primul trailer fantastic al filmului Big Game, soarta celui mai puternic om din lume se află în mâinile unui băiat de 13 ani, cu care președintele Statelor Unite trebuie să colaboreze pentru a supraviețui.

Soarta preşedintelui american se află în mâinile unui băiat de 13 ani în primul trailer pentru filmul de acţiune Big Game

Samuel L. Jackson a condus anul trecut selecția de filme de la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto cu filmul intitulat Big Game, şi cu rolul președintelui Statelor Unite, pe care acesta îl interpretează. Alături de el, tânărul star finlandez Onni Tommila, care joacă rolul unui băiat de 13 ani pe nume Oskari, ce în timpul unei vânători banale, îl găsește pe președintele Statelor Unite (Samuel L. Jackson). Acesta a aterizat în pădure direct din capsula sa de evacuare, după ce avionul prezidenţial Air Force One, fost atacat.

Onni Tommila şi Samuel L. Jackson în filmul de acţiune Big Game
Samuel L. Jackson în rolul președintelui pus pe fugă
Victor Garber, Felicity Huffman, Jim Broadbent şi Ted Levine în filmul Big Game

Prinşi într-un joc mortal de-a şoarecele şi pisica, cei doi trebuie să supraviețuiască valului de teroriști ce încearcă să îl vâneze pe liderul lumii libere, în noaptea cea mai extraordinară din viața lor. Ideea din spatele filmului Big Game, este aceea de a lua totul ca pe o premisă ridicolă, o peliculă ce se vrea de-a dreptul o joacă interesantă, plină de aventură și umor, ce are ca rezultat un divertisment fără prea multe implicaţii intelectuale.

Big Game Poster

În film mai joacă Ray Stevenson, Felicity Huffman, Victor Garber, Ted Levine și Jim Broadbent.
Filmul are premieră în Finlanda, prin Martie, iar în Marea Britanie pe 8 Mai. Momentan nu există o dată de lansare stabilită pentru USA.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.