Primul Trailer Pentru SPY: Comedia În Care MELISSA McCARTHY Este Un Spion Dezastruos

James Bond ar trebui să se ascundă de Melissa McCarthy, actriţa care joacă rolul unui analist CIA cu veleităţi de spion, ce ne învaţă adevăratul sens al cuvântului dezastru, în primul trailer al super-comediei: SPY.

Melissa McCarthy este un spion dezastruos în comedia Spy

Actriţă care a fost nominalizată pentru un premiu Oscar în 2012 pentru filmul Bridsmade, face din nou echipă cu regizorul filmului Paul Feig, pentru noua comedie intitulată Spy.
Tandemul, care a lucrat împreună şi la hitul din 2013 The Heat, este în discuții timpurii pentru a lucra la remake-ul Ghostbusters, dar înainte de asta, au cooptat o distribuţie de milioane în această aventură amuzantă. Filmul ce era anterior cunoscut ca şi Susan Cooper, are potențial imens pentru a da startul unei francize, iar distribuţia stelară a comediei, este mai mult decât super-intrigantă.
Primul trailer cu restricţie de vârstă, va smulge cu siguranță câteva zâmbete, mai ales că Melissa McCarthy, nu are aspectul fizic al unui spion standard.

Melissa McCarthy şi Rose Byrne în comedia Spy
Melissa McCarthy şi Allison Janney în comedia Spy (2015)
Melissa McCarthy în roul spionului Susan Cooper din comedia Spy (2015)

Cu toate acestea, cuvântul spion pare a fi sinonim cu dezastru în această comedie ambalată cu multă acțiune hilară. Susan Cooper (Melissa McCarthy), este analistul modest ce face parte din personalul CIA şi eroul necunoscut din spatele misiunilor cele mai periculoase ale agenției.
Dar când partenerul ei (Jude Law), cade în dizgraţie din cauza unei greşeli și un alt agent de top (Jason Statham), este compromis, ea se oferă voluntar pentru o înfiltrare sub acoperire în lumea dealerilor de arme mortale. Susan Cooper este în stare de orice pentru a preveni un dezastru global.

Primul poster pentru comedia Spy

În film mai joacă cu Jason Statham, Rose Byrne, Jude Law, Bobby Cannavale, Curtis „50 Cent” Jackson, Peter Serafinowicz, Miranda Hart, Allison Janney și Morena Baccarin.
Comedia Spy, ajunge în cinematografe pe 22 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.