Primul Trailer Pentru Comedia TED 2: Cel Mai Vulgar Ursuleț De Pluș Se Întoarce

În primul trailer al continuării Ted 2, vulgarul ursuleț de pluș ne anunţă că revine în cinematografe, iar alături de Mark Wahlberg, Ted, vrea să ia viaţa în serios, după ce se căsătoreşte şi încearcă să adopte un copil.

Cel mai vulgar ursuleț de pluș se întoarce în comedia Ted 2

Deşi nu toată lumea a gustat glumele cam vulgare, comedia Ted, a devenit în anul 2012, comedia originală cu rating restricţionat ce a avut cele mai mari încasări în America, iar un sequel era probabil, absolut inevitabil. Având detaliile complotului păstrate aproape în secret, iată că noul film al comedianului Seth MacFarlane, lansează astăzi primul trailer oficial. Din acest trailer pentru Ted 2, de două minute şi jumătate, aflăm despre noua mare provocare a vulgarului urs de pluş: el trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană normală, pentru a se putea căsătorii şi pentru a putea adopta un copil.

Ursuleţul de plus Ted şi prietena sa Tami-Lynn (Jessica Barth)
Amanda Seyfried şi Mark Wahlberg în comedia Ted 2
Seth MacFarlane este vocea inconfundabilă a ursuleţului Ted

Desigur, Seth MacFarlane revine în calitate de scriitor, regizor și star al filmului, el fiind vocea inconfundabilă a ursuleţului Ted, dar şi ca producător al filmului, alături de Scott Stuber, John Jacobs şi Jason Clark. Amanda Seyfried joacă rolul principal feminin, asta după ce actriţa Mila Kunis, a decis să nu mai fie implicată în producţie. În distribuţia filmului apare şi Morgan Freeman, cel despre care s-a zvonit atâta vreme că va primi un rol în continuarea comediei din 2012. Deşi apare oficial în distribuţia lui Ted 2, Liam Neeson, nu este de văzut în acest prim trailer.

Poster Ted 2

În film mai joacă Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Jessica Barth, Patrick Warburton și Morgan Freeman.
Ted 2 va ajunge în cinematografe pe 26 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.