Primul Trailer Pentru DEAD RISING: WATCHTOWER O Combinaţie Bună De Comedie Şi Horror

Adaptarea seriei de jocuri video Dead Rising, intitulată Watchtower, ce va fi lansată în format digital exclusiv online, are parte de primul trailer.

Primul trailer Dead Rising: Watchtower

Nu a durat prea mult ca adaptarea pentru marele ecran a jocurilor Dead Rising să ajungă un film de lung metraj. Dacă doar vara trecută, cei de la Legendary şi-au anunţat intenţia de a face această nouă producţie cu zombi, iată că astăzi, compania a lansat primul trailer pentru filmul de lung metraj intitulat Dead Rising: Watchtower. Filmul este produs de Contradiction Films, aceeași companie ce a realizat şi seria digitală lansată pe youtube, Mortal Kombat: Legacy, iar cei de la Legendary Digital Media, au finanţat filmul.

Dead Rising: Watchtower - Jesse Metcalfe
Dead Rising: Watchtower - Meghan Ory

Acestă producţie interesantă, nu va avea parte de o lansare clasică în cinematografe. Filmul Dead Rising: Watchtower, va fi lansat digital și va debuta exclusiv prin intermediul serviciului de streaming Crackle.
Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Virginia Madsen, Dennis Haysbert și Rob Riggle joacă în filmul a cărui acţiune are loc în timpul unei epidemii zombie la scară largă. Trebuie să mai menţionăm că distribuţia trebuie să se sustragă infecției în timp ce încearcă să găsească cauza epidemiei?! Totuşi, în timp ce luptă cu hoardele de zombi, ei descoperă că toate indiciile anchetei, duc spre o conspirație guvernamentală.

Dead Rising: Watchtower Poster

Regizat de Zach Lipovsky, după un scenariu conceput de Tim Carter, filmul Dead Rising: Watchtower, va putea fi urmărit online, exclusiv pe Crackle, începând din data de 27 Martie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.