Primul Trailer Pentru RUN ALL NIGHT Noul Film De Acţiune Cu LIAM NEESON

Liam Neeson are la dispoziţie o singură noapte pentru a-şi salva fiul de păcatele trecutului său şi de fostul şef mafiot, ce-i ameninţă cu moartea în primul trailer al filmului de acţiune Run All Night.

Liam Neeson are la dispoziţie o singură noapte pentru a-şi salva fiul în thrillerul Run All Night

Ca şi cum nu ar fi de ajuns faptul că avem în cinematografe deja un film de acţiune cu Liam Neeson, iată că Warner Bros. a lansat primul trailer oficial al noii producţii intitulată Run All Night, în care Liam Neeson este eroul peliculei. De data aceasta, actorul se reuneşte cu regizorul filmelor Unknown și Non-Stop, regizorul Jaume Collet-Serra, pentru a juca rolul unui fost asasin ce pentru a-şi proteja fiul şi familia acestuia, trebuie să folosească toate resursele necesare pentru a-l neutraliza pe fostul său șef mafiot, într-o singură noapte. Primul trailer al filmului, de fapt arată destul de bine. Poate că ar fi putut la fel de bine să fie intitulat „Doi Taţi Periculoşi”, având în vedere premisă centrală a producţiei.

Liam Neeson şi Joel Kinnaman în filmul de acţiune Run All Night
Liam Neeson în filmul de acţiune Run All Night
Liam Neeson şi Joel Kinnaman în filmul de acţiune Run All Night

În timp ce Liam Neeson a jucat într-o serie de filme cu aspect de thriller în ultimii ani, Run All Night, are cel puțin un atu: tot filmul are loc pe parcursul unei singure nopţi. Dar probabil cel mai important lucru este confruntare interesantă a peliculei de acţiune: Liam Neeson vs. Ed Harris.
Atunci când fiul înstrăinat, Mike (Joel Kinnaman), devine o țintă, Jimmy Conlon (Liam Neeson), trebuie să facă o alegere dificilă între familia crimei și familia sa adevărată, pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Încercând să îşi salveze fiul de greșelile sale din trecut, Jimmy are la dispoziţie doar o singură noapte pentru a afla exact cui aparţine loialitatea lui și pentru a vedea dacă este în cele din urmă în stare să îndrepte lucrurile, odată pentru totdeuna.

Run All Night Teaser Poster

În film mai joacă Ed Harris, Common, Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio, Genesis Rodriguez, Holt McCallany și Beau Knapp.
Run All Night ajunge in cinematografe pe 6 Februarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.