Primul Trailer FANTASTIC FOUR: Descoperă Noua Adaptare A Celor Patru Fantastici

FOX lansează primul poster și primul trailer oficial pentru reboot-ul Fantastic Four, ce dezvăluie primele imagini cu mai tinerele personaje Marvel şi noile lor costume de super-eroi.

Primul trailer pentru noua adaptare Marvel a Celor Patru Fantastici

Josh Trank (Chronicle), conduce noua adaptare a celor de la Marvel Comics, în care Miles Teller este Reed Richards (Dl. Fantastic), Kate Mara este Sue Storm (Femeia Invizibilă), Michael B. Jordan este Johnny Storm (Torţa Umană), Jamie Bell este Ben Grimm (The Thing) și Toby Kebbell personajul negativ Victor Domashev (Dr. Doom). În timp ce multe din blockbuster-ele lui 2015, au început campaniile de promovare, cei de la Fox au ezitat în a scoate la iveală materiale promoţionale pentru reboot-ul Fantastic Four. Asta până ieri, când s-a lansat prima imagine oficială. Totuşi, ca urmare a acestui lucru, regizorul Josh Trank a insistat să vedem şi mai mult de atât, iar astăzi, ne încântă cu lansarea oficială a primului trailer al primului film din această nouă franciză. Primul trailer al reboot-ului Fantastic Four, devine oarecum confuz pentru cei care nu ştiu despre ce e vorba. Nu am mai văzut cumva o poveste despre Cei Patru Fantastici? Cu siguranță vă amintiţi de versiunea din 2005 regizată de Tim Story cu Jessica Alba şi Chris Evans.

Miles Teller in rolul Dl. Fantastic din Fantastic FourJamie Bell este The Thing în filmul Fantastic Four
Kate Mara este Femeia Invizibilă în filmul Fantastic Four
Michael B. Jordan este Torţa Umană în filmul Fantastic Four
Fantastic Four

Totuşi, iată că Cei Patru Fantastici revin într-o versiune îmbunătăţită, un truc ce se practică în lumea avidă a Hollywood-ului, un nou film ce vine sub forma unei noi încercări de resuscitare, de data aceasta eroii noştri principali fiind adolescenţi. Că doar nu s-a mai făcut acelaşi lucru cu franciza X-Men şi al lor nouă trilogie ce a început cu First Class. Primul trailer al acestei noi resuscitări a Celor Patru Fantastici, stabilește imediat un ton mult mai sumbru decât versiunea sa anterioară, o altă incursiune mai întunecată în aceeaşi poveste a celor patru fiinţe umane ce dobândesc superputeri, totul narat de o voce contemplativă, despre locul omului în univers. Există încă multe de văzut, desigur. Nu putem judeca filmul de la primele imagini, chiar dacă producătorii spun că Fantastic Four, este filmul diferit care are de de gând să se impună prin scoaterea în evidenţă a legăturii dintre eroii titulari. Până acum, se pare că începutul este de bun augur.

Fantastic Four, este o relansare contemporană a poveştii celor mai longevivi super-eroi Marvel, patru tineri ce se teleportează din greşeală într-un univers paralel periculos, unde fizicul lor se modifică într-un mod şocant. Vieţile lor se schimbă irevocabil, iar echipa de tineri trebuie să înveţe să lucreze împreună pentru a-şi stăpâni noile abilităţi, pentru a salva Pământul de o ameninţare teribilă.
Fantastic Four ajunge în cinematografele din întreaga lume pe 7 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.